ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen2

Bekerwedstrijden UDI 1 èn UDI 2

Algemeen - UDI-1

Zowel het eerste als het tweede team spelen een bekerwedstrijd om de laatste zestien te bereiken. Beide wedstrijden beginnen om 20.00 uur.

Door: Fons Boekelder

UDI’19/CSU 1

Donderdagavond speelt UDI’19/CSU voor de beker op sportpark “Parkzicht” tegen sv Blerick. Een wedstrijd op zich en vooral de kans om de kater van de afgelopen twee competitiewedstrijden weg te spelen en vertrouwen te tanken voor het vervolg van de competitiewedstrijd thuis tegen Longa’30 uit Lichtenvoorde.

sv Blerick is een club die uitkomt in de derde klasse C Zuid 2. Zij bezetten momenteel een vierde plaats achter koploper Sparta’18 uit Sevenum met tweeëntwintig punten, zeven punten minder dan de koploper. De meeste punten werden behaald in uitwedstrijden, namelijk vijftien punten uit zeven wedstrijden. Thuis ging het iets moeizamer; in vijf wedstrijden behaalde men zeven punten. Zondag jl. werd de derby tegen H.B.S.V. in Venlo met 0-1 gewonnen. De wedstrijd staat donderdagavond onder leiding van de heer S.P.M. Verhaag.

UDI’19/CSU 2

Ook het tweede team van UDI’19/CSU speelt donderdagavond een bekerwedstrijd om de laatste zestien te bereiken. De tegenstander die men nu zal treffen is het standaardelftal van Volharding uit Vierlingsbeek, uitkomend in de tweede klasse waar zij de op een na laatste plaats innemen. Kan het team van trainer Maikel Maas ook in Vierlingsbeek voor een verrassing zorgen om de laatste zestien te bereiken? Deze wedstrijd zal worden gespeeld op sportpark Soetendaal in Vierlingsbeek. De wedstrijd staat onder leiding van de heer R.J. de Graaf. Zondag hervat koploper UDI’19/CSU in de reserve hoofdklasse de competitie met een thuisduel in een derby tegen vv Gemert.  

Hopelijk gaan beide teams van de “Tricolores” met veel passie de strijd aan om de laatste zestien te bereiken.

Jij bent er toch ook bij om een van de twee teams aan te moedigen?

Laatste officiele wedstrijden tegen elkaar

Deel dit artikel

Advertentie
Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.