ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen

Belangrijke mededeling betreft UDI-Weekendkamp

Algemeen - Jeugd

In verband met het Coronavirus willen wij mededelen dat de inschrijvingsdatum van het Weekendkamp wordt opgeschort. Vanaf 6 april zullen wij alles weer heroverwegen. Tot nader bericht. Voor iedereen sterkte in deze periode!

Team Weekendkamp UDI'19 2020

 


Elk jaar organiseert UDI19 een groot Weekendkamp voor alle spelers Onder-8/9/10/11 van onze voetbalclub. Dit jaar zal dat gebeuren voor de Onder-8 en Onder-9 op vrijdag 19 en zaterdag 20 juni 2020 en voor de Onder-10 en Onder-11 op zaterdag 20 juni en zondag 21 juni 2020. Een feestelijk kamp vol sport en spel, maar vooral veel plezier.

De Onder-8/9 spelers komen op vrijdagavond 19:00 uur naar het UDI-terrein en gaan zaterdag om 16:00 uur weer naar huis. De Onder-10/11 spelers komen op zaterdag om 10.30 uur en gaan op zondag 14:00 uur weer naar huis. Gedurende het kamp doen de deelnemers en begeleiders diverse (sport)spelen, maar er is ook mogelijkheid om vrij te spelen op de diverse spelattracties die zijn geplaatst op het terrein.

Ook dit jaar, het jaar van het Europees Kampioenschap, gaan we er een feestelijk weekend van maken. Alle spelen krijgen dit jaar dan ook als thema het EK. Tijdens het kamp wordt er niet alleen gevoetbald, maar zullen er ook diverse andere (bal)spelen worden gespeeld. Maar er is genoeg vrije tijd om samen met je vriendjes of vriendinnetjes te spelen op een van de (lucht)attracties. En voor alle vaders hebben we op zondag een speciale verrassing, vanwege vaderdag.

De inschrijvingen starten vanaf aanstaande zaterdag 7 maart 2020. Voor alle deelnemers geldt er één inschrijfbedrag van 15 euro. Voor dit bedrag krijg je een weekend vol gezelligheid, sportiviteit en alle maaltijden. Voor de leiders van de teams liggen komende zaterdag de inschrijfformulieren en informatiefolders klaar bij het wedstrijdsecretariaat. Graag deze uit te delen aan de kinderen. Op zaterdag 28 maart kunt u deze formulieren inleveren bij UDI19. De inschrijvingen gaan via de leiders teams.

Jij doet toch ook mee?

 

Klik hier voor Kampinformatie (deelnemers/ouders)

Klik hier voor uitdeelinformatie (leiders)

Deel dit artikel

Advertentie
Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.