ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen

In een spannende wedstrijd tegen Blauw Geel’38 won een samengesteld G-team van UDI’19 op zaterdag 10 augustus de eerste editie van de RABO-Cup.

Alle spelers en begeleiding hadden veel zin in de officiële aftrap van het nieuwe voetbalseizoen, en ook het publiek zag het wel zitten om naar een potje voetbal te komen kijken, aangezien er rijen dik langs het kunstgrasveld van UDI’19/CSU stond opgesteld.

De bezoekers uit Veghel kwamen al snel op voorsprong en lieten mooi combinatievoetbal zien, en UDI had geluk dat ze een goede keeper op goal hadden, die een grotere achterstand kon voorkomen. Daarna domineerde UDI, dat speelde in hun mooie shirts en trainingspakken van sponsor Brownies & Downies, en vlak daarna ook via mooie doelpunten uiteindelijk op een 3-1 voorsprong kwam. Blauw-Geel maakte vlak voor tijd nog wel de 3-2, maar kon geen gelijkmaker meer produceren. Dat betekende dat de spelers van UDI na het laatste fluitsignaal een enorme beker in ontvangst mochten nemen, die werd uitgereikt door de heer Thijs Vonk van de Rabobank Uden Veghel. Thijs gaf ook nog een mooie speech over het belang van het G-voetbal, en bewonderden ieders enthousiasme.

Ook de spelers vonden het een geslaagde wedstrijd, en dronken na het omkleden met z’n allen, ook met de tegenstander, nog een drankje op het terras bij UDI. Daarna gingen sommige spelers nog kijken bij het eerste elftal van UDI, dat op hetzelfde veld óók tegen Blauw Geel speelde. Die wedstrijd eindigde in 2-3 voor de bezoekers.

Volgend seizoen wordt de wedstrijd met de G-teams van UDI en Blauw Geel opnieuw gespeeld, maar dan in Veghel. Wie gaat er dan met die felbegeerde beker vandoor?

Deel dit artikel

Advertentie
Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.