ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen2

Geslaagde SCU Kerstzaalvoetbaltoernooien

Algemeen - Jeugd

Ook dit jaar zijn er gedurende de kerstvakantie voor alle jeugdleden de traditionele zaalvoetbaltoernooien in De Stigt geweest. Met dank aan de Supportersclub UDI’19 die dit mede mogelijk maakt.

Zondag 29 december was de aftrap van de toernooien voor de G-sporters. Hiervan hebben jullie al een mooi stukje kunnen lezen op onze site. Op maandag de 30e startten de JO10 en JO11: met een mooi aantal deelnemers, goede begeleiding van jongens van de JO19 en JO17, en een volle tribune met supporters, is er een leuke dag van gemaakt. Elke deelnemer kreeg een medaille en niet te vergeten een heerlijk broodje knak. De spelers van het winnende team kregen ieder een heuse trofee als aandenken. In de avond waren de medewerkers aan de beurt: met een paar mooie gemengde teams van jong en oud, werden er spannende wedstrijdjes gespeeld waarin ook een paar mooie acties te zien waren. Hierop volgde een gezellige afsluiting van de dag in de kantine.

Na oud & nieuw speelden op donderdag 2 januari de oudere jeugd: in de ochtend JO14/15 en in de middag JO17/19. Hier geen medailles maar UDI’19 munten te winnen, de strijd werd fanatiek gestreden met hulp van onze UDI’19 scheidsrechters.

De laatste speeldag, met een grote opkomst in spelers en in supporters, waren in de ochtend alle kinderen van JO8 en JO9 aan de beurt en in de middag de JO12 en JO13. En natuurlijk kreeg elke deelnemer ook op deze dag een medaille en niet te vergeten een heerlijk broodje knak. De spelers van het winnende team kregen ieder een heuse trofee als aandenken.

Speciale dank aan de jongens en meiden van JO17 en JO19, die op maandag en vrijdag onze jeugdteams begeleid hebben en aan Indy Dozeman voor het verzorgen van al die heerlijke broodjes met knakworst voor alle kinderen.

Zie foto's, voor de volgende sessie klik onderaan naar volgende!
Met dank aan Wim de Pree en Frans Geenevasen.

Deel dit artikel

Advertentie
Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.