ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen

IN MEMORIAM “THEO VERHOEVEN”

Algemeen

Wij namen kennis van het overlijden van ons gewaardeerd lid THEO VERHOEVEN. Theo is op dinsdag 3 september jl. op 84-jarige leeftijd overleden.

Theo was één van de 5 voetballende broers Verhoeven bij UDI’19 en hij speelde een tijdlang samen met 3 broers in UDI 3. Hij is begonnen met voetballen bij de UDI-jeugd, nadien overgestapt naar de senioren waar hij diverse jaren speelde in UDI 3, af en toe in UDI 2 en later in UDI 4. Na het beëindigen van zijn actieve voetbalperiode werd hij leider van het 4e elftal en was hij supporter van het vaandelteam.

Theo hartelijk dank voor hetgeen je voor onze vereniging hebt betekend; “ RUST ZACHT! ”

Wij wensen zijn broer Nol, zussen en zwager, neven en nichten, familieleden, vrienden en bekenden van Theo sterkte toe om dit verlies een plaats te geven.

Bestuur en Leden UDI'19


AFSCHEID:
De uitvaartdienst wordt gehouden op dinsdag 10 september a.s. om 13.30 uur in de parochiekerk van St. Petrus aan de Kerkstraat.

Aansluitend begeleiden ze hem naar zijn laatste rustplaats op de natuurbegraafplaats Maashorst, Fransebaan 2 te Schaijk.

Theo verblijft in de Stiltekamer van Christine Veldhoen Uitvaartzorg Linie 9 te Uden. Daar is gelegenheid om persoonlijk afscheid van hem te nemen op zaterdag 7 september van 14.00 tot 15.30 uur.

Deel dit artikel

Advertentie
Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.