ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen1
UDI19
CSU

Corona treft de voetbalwereld hard. Ook bij onze vereniging. Samen moeten we deze moeilijke tijd te boven zien te komen.

De gehele selectie inclusief de eigen jeugd die gaat doorstromen als mede de technische staf bij de senioren en junioren van de tricolores deed dat door een prachtig gebaar. Unaniem besloten zij een deel van de vergoedingen terug te geven aan de club. “Alle kleine beetjes die wij als selectie bij kunnen dragen doen we. We moeten onze ogen er niet voor sluiten”, vindt aanvoerder Tufan Koca. Het bestuur is verheugd met dit gebaar en is iedereen daarvoor dankbaar.

Ook UDI’19-speler Roald van Hout hoefde niet te twijfelen. “In deze tijd is het niet meer dan gepast om dit voor de vereniging te doen. Zij merken tenslotte ook de effecten van het virus. Gelukkig denkt de rest van de selectie daar hetzelfde over. Bovendien weet ik hoe het is als mensen in eigen kring besmet raken. Daarom hoefde ik niet lang na te denken.”

Dank gaat ook uit naar andere betrokken clubmensen die met het oog op de huidige situatie afzien van eerder overeengekomen vergoedingen of op andere manieren meedenken met de vereniging.

Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.