ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen

UDI 1-speler Dick nieuw bij de Kerstveiling-commissie

Algemeen

De voorbereidingen voor de altijd gezellige en succesvolle Kerstveiling zijn in volle gang. En ook dit jaar staan er een aantal spectaculaire kavels op het programma.

Nieuw in de Kerstveiling-commissie is selectiespeler Dick Smits. Hij zal als communicatieadviseur van het bedrijf Applepie communicatie de ontwikkeling van de nieuwe veilingwebsite verzorgen. Dick: “Heel leuk om hieraan mee te werken. Ik volgde de veiling altijd al met meer dan gemiddelde interesse aangezien mijn vader al jaren een van de veilingmeesters is. Daarnaast is ook mijn zus Peggy als lid van de sponsorcommissie betrokken bij de veiling. Zelf ben ik namens Applepie lid van de Business Club, speel ik natuurlijk bij de club en zijn de andere commissieleden geen onbekenden voor mij. De optelsom om me actief in te zetten voor de veilingsite was dus snel gemaakt.”

De veilingwebsite wordt in een nieuw jasje gestoken. “Ja, dat klopt! De afgelopen jaren was het al heel handig dat je online kon bieden op kavels. Die mogelijkheid bieden niet veel verenigingen. Zo kon er al op een eerder moment geld worden binnengehaald, wat fijn was voor de club. En het publiek kon alle favoriete kavels alvast noteren. Bij Applepie hebben we een stukje online veiling-techniek ontwikkeld dat nóg gebruiksvriendelijker is, en er ook nog eens top uitziet. Dat werkt dus prettig. Daarom heb ik aangegeven dat we hier graag iets voor wilden doen, om net dat extra zetje te geven om wellicht nog meer voor UDI’19 binnen te halen. Leuk is dat we het ook voor de Ajax Foundation en de PSV Foundation hebben gedaan, waar je bijvoorbeeld op shirts van Ziyech kon bieden. Maar intussen draaien er ook veilingen voor partijen als Yacht en binnenkort voor de Randstad Groep. Tja, daar hoort UDI’19 toch gewoon tussen, haha ;).”

De veilingwebsite moeten we dus in de gaten gaan houden. “Nou met name voor de kavels hoor. Willy, Jeffrey, Erwin, Ingrid en de sponsorcommissie zijn weer bezig om mooie veiling-items aan te dragen! Met dank aan al onze sponsoren en bekenden. Dus ik zou zeggen: houd Facebook in de gaten en neem af en toe een kijkje op de veilingwebsite die binnenkort live gaat. Dan maken we er met zijn allen weer een mooi evenement van.”

UDI 1-speler Dick nieuw bij de Kerstveiling-commissie

Deel dit artikel

Advertentie
Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.