ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen

Zaterdag 3 augustus a.s. start voor UDI’19/CSU het voetbalseizoen 2019-2020. Op Sportpark “De Smelen” aan de Oude Dijk in Odiliapeel zal dan de traditionele wedstrijd tussen UDI’19/CSU en vv Gemert worden gespeeld. Deze wedstrijd was eerder bekend onder de naam de ”Van Lanen Trofee”. Na de naamswijziging vorig jaar zullen ze opnieuw strijden om de Peka Kroef Trofee. De ploeg uit Uden won de vorige editie met 1-3 en nam toen voor de derde achtereenvolgende keer de bokaal mee naar huis. 

Door Fons Boekelder

Voor de Udenaren is dit de eerste wedstrijd van het seizoen en onder leiding van de 49-jarige nieuwe trainer Lodewijk de Kruif afkomstig van zaterdag hoofdklasser Duno uit Doorwerth. Hij nam het stokje over van Stefan Hoogsteder die naar de KNVB vertrok.

Selectie UDI’19/CSU

De selectie van de Udenaren is in grote lijnen intact gebleven. Zoals al eerder bekend werd gemaakt is Tim Wolf gestopt met voetballen. Verder hebben Youri v.d. Kruijssen (Boekel Sport) Sidney Gakpo (RPC) en Rinke Pennings (RPC) de club verlaten.  Jurre Massa en Tim Hoefs komen komend seizoen uit voor UDI-2.

Als nieuwkomers die we binnen de selectie van UDI’19/CSU mogen begroeten zijn; doelman Michiel Merks (vv Gemert), Willem Tieben (UNA), Ferhat Coskun (OSS’20), Robin Walk (Prinses Irene), Jordy van Horrik (UDI-2), Cas Willems (UDI-2) en doelman Sem Verhoeven (A-1).

Op dinsdagavond 2 juli jl. is de selectie begonnen met een trainingssessie van vier trainingsavonden. Daarna werd er een pauze ingelast van twee weken en moest men vanaf dinsdag 30 juli jl. vol aan de bak om een plaats in het eerste elftal af te dwingen.

De selectie van de Udenaren bestaat voor het seizoen 2019 - 2020 tot dusverre uit de volgende 22 spelers: Ferhat Coskun, Nick van Dijk, Hidde van Dongen, Lars van Geelkerken, Jordy van Horrik, Nick van der Horst, Roald van Hout, Jaap Kerkhof, Tufan Koca, Marc Koot, Wietse van Langveld, Thijs van der Linden, Luuk Meulink, Michiel Merks, Raoul Oomen, Dick Smits, Willem Tieben, Sem Verhoeven, Paul van der Vlist, Robin Walk, Sam Wassenberg en Cas Willems.

Gemert zet kroon op bijzonder seizoen

Gemert heeft het geflikt. De ploeg van Reinald Boeren is gepromoveerd naar de derde divisie en heeft zichzelf daarmee beloond voor een geweldig seizoen, dat werd beloond door Staphorst zowel thuis als uit met 2-1 te verslaan.

Voorbereiding vv Gemert

Gemert is de voorbereiding op het nieuwe seizoen op zaterdag 27 juli begonnen met een 2-1 zege op Jong FC Den Bosch, een stand die al bij rust was bereikt.  Thijs van Pol en Joost Habraken tekenden voor de Gemertse treffers.

Waar en wanneer

De wedstrijd begint a.s. zaterdag om 17.00 uur. Entree is 4 euro, kinderen tot 12 jaar en 65-plussers mogen voor 2 euro naar binnen. Sportpark de Smelen bevindt zich aan de Oudedijk 30a in Odiliapeel.

Deel dit bericht

Actueel

Advertentie
Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.