ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen1
UDI19
CSU

Het zijn bizarre tijden momenteel door het coronavirus. evenementen moeten worden verplaatst of afgelast. De activiteitencommissie heeft besloten de UDI-QUIZ 2020 voor vrijdag 17 april a.s. te annuleren en deze in het najaar opnieuw te plannen. Wij gaan er vanuit dat u hier begrip voor heeft.


 

UDI-Quiz 2020 verplaatst naar het najaar!

 

Op vrijdagavond 17 april zal voor de 15de keer de inmiddels traditionele UDI’19 voetbal quiz plaatsvinden. Door de viering van het 100-jarige Jubileum van de verenging heeft er afgelopen jaar geen Quiz plaatsgevonden waardoor de winnaars van 2018 de wisseltrofee iets langer bij zich mochten houden. De teams bestaan zoals voorgaande jaren uit 2 spelers.

De inloop is vanaf 19.00 uur, de quiz start om 20.00 uur met de eerste 2 voorrondes waar alle teams aan deelnemen. Daarna zullen 8 teams zich plaatsen voor de halve finales waar uitgemaakt gaat worden wie uiteindelijk de 3 finalisten zullen zijn. Ook deze keer wordt de finale weer gespeeld voor het grote scherm.

De afgelopen edities hebben verschillende sterke koppels tegen elkaar gestreden met als laatste winnaars vader en zoon Stan en Gert-Jan Janssen. Zullen zij in staat zijn om wederom de quiz op hun naam te schrijven of zijn het de verliezend finalisten van de vorige editie of misschien wel 1 van de voorgaande winnaars.

Dus noteer alvast 17 april a.s. in je agenda? Opgave via OZ@udi19.nl  of op de avond bij de inschrijftafel.

Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.