ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen1
UDI19
CSU

Dinsdagavond 21 april heeft minister-president Mark Rutte tijdens de persconferentie over de Corona-maatregelen informatie gegeven over de laatste besluiten van het Kabinet.

Daarin zijn lichte versoepelingen aangekondigd, waaronder dat kinderen weer in groepsverband mogen sporten. De belangrijkste vraag is waarschijnlijk wanneer kunnen we weer starten met trainen.

In het algemeen is het volgende van belang:

  • Kinderen tot en met 12 jaar kunnen samen buiten trainen, mits dit georganiseerd en onder begeleiding is. Zij hoeven daarbij geen 1,5 meter afstand van elkaar te houden.
  • Jongeren van 13 tot en met 18 jaar mogen samen buiten trainen, mits dit georganiseerd en onder begeleiding is. Zij moeten onderling 1,5 meter afstand houden.
  • Officiële wedstrijden en competitie zijn verboden.
  • Steeds geldt: geen ouders langs de lijn. Bij het brengen en halen van hun kinderen dienen de ouders de 1,5 meter regel in acht te nemen.
  • De kleedkamers blijven gesloten. Voor de training hebben de spelers zich thuis al verkleed en na de training douchen zij thuis.
  • De kantine blijft gesloten.

Ook werd aangegeven dan de Gemeenten de regie krijgen om met de lokale sportclubs naar de mogelijkheden te kijken. Er zijn ook een aantal zaken waar we niet zo maar over kunnen beslissen. Wij gaan daarom eerst in overleg met de Gemeente Uden voordat wij de aangepaste maatregelen kunnen hanteren.

Het sportpark blijft tot 28 april volgens de richtlijnen gesloten totdat er duidelijkheid is.

Zodra bekend is wat de mogelijkheden en spelregels precies zijn, dan zullen we iedereen direct informeren.

Bestuur UDI’19/CSU

  

 

 

 

Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.