ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen

Weekendkamp UDI'19 definitief afgelast!

Algemeen - Jeugd

Enthousiast is een nieuwe groep mensen begin dit jaar gestart met de organisatie van het Weekendkamp voor JO8/JO9/JO10 en JO11. Allerlei activiteiten en spelletjes die in het teken zouden staan van het Europees Kampioenschap. Met avondspellen en een aantal mooie attracties hadden we een gezellig maar zeker ook een sportief kamp voor ogen.

Helaas kwam hier de coronacrisis tussen waardoor alle activiteiten op het complex van UDI’19/CSU voorlopig zijn stopgezet. De actualiteit is nu zodanig dat in theorie het weekendkamp op 19 en 20 juni nog door kan gaan. Echter, wij als organisatie vinden dat het weekendkamp een afsluiting moet zijn van een mooi voetbalseizoen. Onder de huidige omstandigheden wordt dit in onze ogen heel erg moeilijk. Bovendien zouden we nu ondanks deze heftige tijd met de voorbereidingen door moeten gaan, attracties moeten boeken en de gehele organisatie op moeten zetten terwijl het nog steeds onzeker blijft of het weekendkamp daadwerkelijk door kan gaan.

Daarom hebben wij als organisatie besloten om het Weekendkamp dit jaar definitief niet door te laten gaan. Het was een moeilijke beslissing maar in onze ogen de enige juiste. Met daarbij de belofte om er volgend jaar een nog mooiere happening van te maken. Wij hopen dat iedereen hier begrip voor heeft. Stay safe en hopelijk tot volgend jaar.

Organisatie Weekendkamp

Deel dit artikel

Advertentie
Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.