ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen

Wordt het zondag aanhaken; dan wèl nodig dezelfde instelling als in laatste thuiswedstrijd!

Algemeen - UDI-1

De Carnaval is weer voorbij en alle Carnavalsspullen zijn weer voor een jaartje opgeborgen en het wordt weer tijd om onze blik op zondag 1 maart te richten. UDI’19/CSU neemt het dan in de 20e speelronde van de Hoofdklasse B op tegen Moerse Boys uit Klein Zundert. Volgens de site van de club; “Moerse Boys is een voetbalclub met pit, in de kleuren oranje wit”; Dat is Moerse boys!

Resultaten:

Op de ranglijst is het verschil tussen beide ploegen vijf punten. De ploeg uit Klein Zundert behaalde uit achttien wedstrijden achttien punten en bezet plaats dertien op de standenlijst met een doelsaldo van achtentwintig doelpunten voor en tweeëndertig tegen.   Van de acht gespeelde thuiswedstrijden wist men er twee te winnen, speelde het vier keer gelijk en verloor het twee duels. De thuisduels leverde Moerse Boys dus tien punten op.

De Udenaren deden het beter en behaalden uit zeventien wedstrijden drieëntwintig punten en scoorden eenentwintig keer en kregen slechts tweeëntwintig doelpunten tegen. Men speelde acht uitwedstrijden en wist er drie winnend af te sluiten, twee keer werd er gelijk gespeeld en in drie wedstrijden moest men het onderspit delven. Deze resultaten leverden de Udenaren in de gespeelde uitwedstrijden elf punten op.

Nederlaag voor Moerse Boys

De laatst gespeelde wedstrijd van Moerse Boys was op zondag 16 februari jl. in een streekderby in Breda tegen Baronie. De supporters van Baronie moesten wachten tot de tachtigste minuut toen het Klein Zundertse verzet door “sterspeler” Moustafa Mohammad gebroken werd die met een diagonale schuiver de thuisploeg op een 1-0 voorsprong zetten. Één minuut voor tijd bepaalde Jorik Mijnhijmer op aangeven van Moustafa Mohammad de eindstand op: 2-0.

Overwinning voor UDI’19/CSU

De Udenaren speelden die middag thuis tegen de nummer drie in de standenlijst Juliana’31 uit Malden een verdienstelijke wedstrijd. Na een kleine zeventig minuten spelen was het Anass Amri die na een mooie actie het enige doelpunt van die middag voor zijn rekening nam en de latere matchwinnaar in Uden zou worden.

Prognose:

Op zaterdag 31 augustus vorig jaar opende UDI’19/CSU en Moerse Boys het seizoen 2019-2020. Qua weersomstandigheden was het een avond om te koesteren; op een perfect geprepareerde grasmat kwamen beide ploegen niet verder dan een 2-2 gelijkspel. Komende zondag kan het wel eens een stressvolle pot gaan worden waarbij beide teams niet willen verliezen omdat beide ploegen punten nodig hebben. Moerse Boys is een stugge ploeg waar je toch rekening mee moet houden en die zich in thuiswedstrijden niet graag gewonnen geeft. Belangrijke spelers binnen het team van Jurgen Arnouts zijn spelmaker Daan v.d. Broek, Pim Goossens en Jesse Mouws. Trainer Lodewijk de Kruif wil graag eens een serietje neerzetten en daar hebben ze tegen Juliana’31 een begin meegemaakt. Als men de eerdergenoemde spelers aan banden kan leggen en met dezelfde instelling spelen als in de thuiswedstrijd tegen Juiliana’31 dan ligt er een overwinning voor het team van Lodewijk de Kruijf in het verschiet en kunnen zij stiekem aanhaken. Succes!

Arbitraal trio:

De wedstrijd staat onder leiding van d heer Thomas Verboven hij wordt geassisteerd door de heren Jeroen Eimers en Arthur Midden.

Accommodatie:

De twaalfde man die de club altijd komen ondersteunen en erg belangrijk zijn voor het team kunnen de navigatie instellen op het onderstaande adres:
Sportpark De Akkermolen, Akkermolenweg 11 Zundert (95 km.)

Laatste officiele wedstrijden tegen elkaar

Deel dit artikel

Advertentie
Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.