ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen

CSU Sponsor en naamgever UDI’19 verlengt hoofdsponsorschap voor seizoen 2020/2021

Algemeen - Sponsoring

Met trots melden wij u dat onze hoofdsponsor CSU haar contract met UDI’19 heeft verlengd. Wij zijn verheugd dat CSU ook volgend seizoen onze vereniging wederom ondersteunt in het realiseren van onze doelstellingen.   

Als vereniging zijn wij bijzonder blij met een hoofdsponsor van het kaliber CSU. Voor ons als vereniging is dit na de Corona crisis een geweldige steun in de rug, zeker als men zich realiseert dat ook de CSU hard getroffen is geweest door de gevolgen van COVID-19. Wij danken CSU voor het in ons gestelde vertrouwen, aldus voorzitter UDI’19/CSU Ben Tuithof. 

CSU voelt zich van oudsher nog steeds erg verbonden met Uden en is hierdoor, in haar meer dan 50-jarig bestaan, altijd erg maatschappelijk betrokken gebleven. Dit komt mede tot uiting in het sponseren van UDI’19/CSU; een vereniging die diepgeworteld zit in alle lagen van de Udense gemeenschap met ruim 1700 leden. Op haar website vermeldt de CSU zelfs met trots dat ze sponsor zijn van UDI’19. Twee A-merken hebben elkaar gevonden!

Samen gaan we er een prachtig seizoen van maken,

Leon Deijnen,
Bestuurslid Commerciële Zaken

Deel dit artikel

Advertentie
Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.