ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen

Het corona virus houdt ons allemaal in zijn greep op dit moment en dat heeft helaas ook veel gevolgen voor de amateursport in Nederland. Wedstrijden mogen niet doorgaan en kantines blijven gesloten om verspreiding van het corona virus op de sportvelden te voorkomen.

Naast de sportieve gevolgen heeft het sluiten van de kantine ook financiële gevolgen voor veel sportclubs in Nederland. Een gesloten kantine, betekent namelijk geen kantine omzet wat bij veel sportclubs voor een extra inkomstenbron zorgt.

Met het wegvallen van deze inkomstenbron kunnen sportclubs in de problemen komen en dat wil CSU voorkomen. Ook bij CSU vinden we gezondheid en de mogelijkheid tot sporten erg belangrijk. Zo bieden we onze medewerkers allerlei vormen tot kortingen op sportabonnementen.

Daarom wil CSU helpen om UDI’19/CSU nu die extra financiële boost te geven.

Hoe? Simpel! Voor ieder nieuw schoonmaakcontract dat CSU sluit vanuit een tip/lead van een van de leden/supporters van UDI’19/CSU  krijgt de penningmeester eenmalig 5% van de gesloten contractwaarde in de clubkas gestort!

Een voorbeeld: Scoort CSU dankzij jouw tip een schoonmaakcontract t.w.v. € 20.000,- dan ontvangt de penningmeester van UDI’19/CSU eenmalig € 1.000 in de clubkas.

Heeft u als sponsor een lead voor UDI'19? Neem dan contact op met Leon Deijnen M. 06-57846769 of E. sponsoring@udi19.nl.

Met vriendelijke groet,
Leon Deijnen
Voorzitter Sponsorcommissie UDI'19/CSU

Deel dit artikel

Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.