ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen1
UDI19
CSU

In Memoriam: AD CLAASSEN & LAMBERT SMITS

Algemeen

Ons bereikte het droevige bericht van het overlijden van ons gewaardeerd lid AD CLAASSEN.   
Wij wisten al geruime tijd dat het met de gezondheid van Ad niet goed ging. Echter dat het afscheid zo dichtbij was hadden we niet zien aankomen. Maandag 23 november jl. is Ad onverwacht overleden, hij werd 74 jaar oud.

Ad was bijna 20 jaar lid van onze vereniging, inmiddels was UDI’19 zijn cluppie geworden. Voorheen spande hij zich in voor buurtvereniging Melle. Toen deze ophield te bestaan maakte hij de overstap naar onze vereniging en werd hij zowel vrijwilliger als clubscheidsrechter.

Door zijn rustige en gemoedelijke omgang met zijn medevrijwilligers, maar zeker door zijn vakmanschap, werd hij coördinator van de vrijwilligersgroep. Hij zorgde altijd voor de vrolijke noot; zo moest er altijd eerst voor een jarige vrijwilliger gezongen worden, voordat men overging tot het nuttigen van het gebak. Ook was Ad vele jaren paraat als clubscheidsrechter, eerst zowel op de zaterdag èn zondag. Later enkel op de zaterdag bij de kleintjes en de G-voetballers.

Daarnaast bood Ad altijd de helpende hand als er extra werkzaamheden bij clubactiviteiten verricht moesten worden. Ad werd gemist binnen de vrijwilligersgroep en men vond het dan ook fijn als Ad af en toe werd opgehaald om samen te zijn met hen.

Voor zijn vele verdiensten voor de vereniging is Ad in 2008 onderscheiden met de Pineut en in 2016 benoemd tot Lid van Verdienste.  

Ad, hartelijk dank voor al hetgeen je voor onze vereniging hebt betekend;

“ RUST ZACHT! ”

Onze gedachten gaan uit naar zijn echtgenote Truus, kinderen en kleinkinderen. Verder natuurlijk naar zijn overige familieleden, vrienden en bekenden. Wij wensen hen erg veel sterkte toe.

Bestuur en Leden UDI’19.

AFSCHEID

- Ad is thuis, waar u van harte welkom bent. Voor een bezoek aan Ad, kunt u een afspraak maken met de familie.

- In besloten kring nemen ze afscheid van Ad op zaterdag 28 november a.s..Later op de dag vernamen we dat nog een lid van onze vrijwilligersgroep, Lambert Smits, was overleden. Hieronder zijn In Memoriam:
 


Ons bereikte het droevige bericht van het overlijden van ons gewaardeerd lid LAMBERT (Broer) SMITSWij vernamen dat Lambert vorige week in het ziekenhuis was opgenomen met ernstige hartproblemen. Maar dat het zo snel achteruit zou gaan hadden we niet zien aankomen. Maandag 23 november jl. is Lambert overleden, hij werd 79 jaar oud.

Lambert was meer dan 20 jaar lid van onze vereniging. In zijn jonge jaren was hij voetballend lid, eerst bij de jeugd en nadien bij de senioren. Hij heeft zelfs nog in ons vaandelteam gespeeld. Vrij snel zette Lambert zijn voetbalcarrière voort bij rksv Odiliapeel.   
  
Toen Lambert met vervroegd pensioen ging werd hij vrijwilliger en was hij wekelijks op de maandag- en vrijdagmorgen present om allerlei klusjes te verrichten om de UDI-accommodatie te onderhouden. We herinneren ons Lambert ook als een vurig supporter van UDI 1, zowel bij thuis- als bij uitwedstrijden, samen met zijn maatjes Albert en Ties.

Lambert, hartelijk dank voor al hetgeen je voor onze vereniging hebt betekend;

“ RUST ZACHT! ”

Onze gedachten gaan uit naar zijn echtgenote Annie, kinderen en kleinkinderen. Verder natuurlijk naar zijn overige familieleden, vrienden en bekenden. Wij wensen hen erg veel sterkte toe.

Bestuur en Leden UDI’19.

AFSCHEID

- Lambert is thuis, waar u persoonlijk afscheid van hem kunt nemen. Mocht u dit willen, dan graag telefonisch contact opnemen met Annie T. 0492 323284.

- In besloten kring wordt de crematie gehouden op dinsdag 1 december om 14.00 uur in de aula van crematorium Uden.  


 

 


Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.