ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen
UDI19
CSU

In Memoriam: CHRIS-JAN van ZUTPHEN

Algemeen

Ons bereikte het droevige bericht van het overlijden van ons gewaardeerd lid CHRIS-JAN van ZUTPHEN.

Wij hoorden dat Chris-Jan al enige tijd ziek was. Afgelopen vrijdag 4 september, is hij overleden, veel te vroeg. Chris-Jan bereikte de leeftijd van 55 jaar.

Chris-Jan was enige tijd actief binnen de PR-groep van onze vereniging. Hij was handig in vormgeving en beeldbewerking en zodanig belast met de opmaak van het clubblad en de presentatiegids.
Kenmerkend was zijn stijl bij het vervaardigen van posters en banners, ze waren duidelijk en herkenbaar. Vanwege drukke werkzaamheden moest Chris-Jan helaas met dit werk stoppen. Nadien bleef hij lid van onze vereniging en vooral supporter van zijn zonen Kevin en Bas.

Chris-Jan hartelijk dank voor hetgeen je voor onze vereniging hebt betekend;
“RUST ZACHT!”

Onze gedachten gaan uit naar zijn echtgenote Lieke en zijn zonen Kevin en Bas. Verder natuurlijk naar zijn vader, familieleden, vrienden en bekenden. Wij wensen hen erg veel sterkte toe.
 

Bestuur en leden UDI’19/CSU

Afscheid:

Het afscheid van Chris-Jan vindt in besloten kring plaats. Wel is het afscheid te volgen via livestream op vrijdag 11 september om 14.00 uur via de link: www.cveldhoenuitvaartzorg.nl/chrisjanvanzutphen  De link is actief vanaf 13.45 uur.

Er is helaas geen mogelijkheid om persoonlijk afscheid te nemen van Chris-Jan. Houd hem in gedachten zoals hij was, liefdevol, trots, creatief, en nog zoveel meer ...

 

Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.