ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen1
UDI19
CSU

Onlangs is bij allen leden en begunstigers de presentatiegids 2020-2021 bezorgd. In deze uitgave niet alleen de presentatie van de eerste selectie met hun volledig programma, Vrouwen 1 met hun programma, maar ook diverse interviews die UDI’19 gerelateerd zijn. Een brochure welk een goed beeld geeft van de vereniging UDI’19/CSU.

Verder maak je kennis met de nieuwe spelers en de jeugdspelers van UDI 1. Ook een gesprek met de trainer van UDI G1 Maarten van Geelkerken en een mooi eigen verhaal met een echt UDI-koppel Ellen Poulussen en Willem van Hooft. Ook een prachtig artikel van een echte UDI-familie, deze keer familie van de Burgt. Met genoegen biedt de PR-commissie deze presentatiegids aan.

Toegangskaarten

Verder toegevoegd de lidmaatschapskaarten en de pasjes voor de sponsoren/BC-leden. Door COVID-19 is er toegang bij UDI’19 om GRATIS wedstrijden van het vaandelteam te bezoeken tot eind december, wij hopen dat daarna alles weer wordt zoals voorheen. Wèl vragen wij je de pasjes goed te bewaren voor het moment dat deze weer nodig zijn.  

Niet ontvangen

Mocht je de presentatiegids en/of de lidmaatschapskaarten of sponsor/BC-leden pasjes niet ontvangen hebben neem dan even contact op. De leden met de ledenadministratie E. ledenadministratie@udi19.nl of M 06 53898663 voor de sponsoring E. sponsoring@udi19.nl of M. 06 54272754.

 

Bekijk de presentatiegids online

 

  

 

Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.