ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen
UDI19
CSU

Voetbalclinic skillgames wederom verplaatst; nu naar zaterdag 6 maart a.s.

- Algemeen - Jeugd

Wederom - nu door winterse omstandigheden - is besloten het programma van zaterdag a.s. af te lassen en het circuit te verplaatsen naar zaterdag 6 maart a.s..Dan hebben we een leuk en afwisselend programma voor alle teams van O8 t/m O12 gemaakt in samenwerking met voetbalschool Voetbaloa. 

Wat gaan we doen?

Per leeftijdscategorie ga je met je eigen team en trainer of leider op 1 veld 6 leuke voetbalspellen doen in circuitvorm en wel: lasergamen, levend Fortnite, levend Mens erger je niet, levend Rocket League, FIFA Skill games schotkracht en dribbel en Nike Winner Stays in partij vorm.  
Super gaaf dus!

Hier zie je hoe laat jouw team is ingedeeld:

9.00u - 10.45u

O8-1 t/m O8-4 op veld 1

O9-1 t/m O9-6 op veld 2

11.00u-12.45u

O10-1 t/m O10-5 op veld 1 

O11-1 t/m O11-6 op veld 2

13.00u-14.45u

O12-1 t/m O12-5 op veld 1.

Zorg dat iedereen omgekleed en met een volle bidon op de aangegeven tijd bij het veld is

Uitleg en begeleiding

Er zullen 2 begeleiders van Voetbaloa aanwezig zijn om de oefeningen/spellen uit te leggen. Daarnaast zal bij elke activiteit 1 persoon staan om, samen met de trainer/leider van het team, het spel uit te leggen en te begeleiden.

Voor deze spelbegeleiding zijn we nog op zoek naar 12 personen, die deze dag de kinderen en hun leider/trainer (op afstand) de spellen uit kunnen leggen. Bij voorkeur dezelfde mensen bij alle tijdsblokken (in ieder geval tot 12.45u) om zo weinig mogelijk personen op het terrein te laten rouleren en de speluitleg zo eenvoudig mogelijk te kunnen houden. Je staat dan bij hetzelfde spel continue.  

Vanaf 13.00u hebben we maar 6 mensen nodig.

Heb jij zin en tijd om mee te helpen? Stuur dan een mail naar oa@udi19.nl

 

Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.