ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen

Afscheid Wilma als kantinebeheerder en start Sylvia Vogels

Algemeen

Een swingend feestje! Dat gaan we er van maken als op vrijdag 1 juli Wilma Kunz afscheid neemt als kantinebeheerder. 

Wilma begon op 14 jarige medewerkster in de UDI kantine om haar familie te ondersteunen, ruim 50 jaar staat Wilma dus al in de huiskamer van UDI’19. Bijna 20 jaar geleden startte Wilma als kantinebeheerder. Daar gaat zij nu mee stoppen en we geven haar een afscheid die ze verdiend op vrijdag 1 juli. Dit is ook een mooi moment om kennis te maken met Sylvia Vogels die dan haar vuurdoop kent als de nieuwe kantinebeheerder. Iedereen is welkom op vrijdag 1 juli as vanaf 19.00 uur en de eerste consumpties zijn voor rekening van UDI’19/CSU

Iedereen die Wilma kent weet hoeveel tijd ze in deze functie stopt. Voor dag en dauw is ze de zaken aan het regelen en ook opent ze vaak als eerste de kantinedeuren in het weekend. Schoonmaakwerkzaamheden van het hele complex coordineert Wilma, haar inzet overstijgt ruimschoots een 40 urige werkweek! Kortom dit afscheid is het moment voor een welverdiend feestje voor Wilma!

Ook de start van Sylvia willen we op deze avond belichten. We zijn enorm blij met haar aanstelling en kijken uit naar deze nieuwe samenwerking en zijn ervan overtuigd dat met haar Horeca-ervaring en haar connecties met UDI, dit een perfecte match is. Dit feest wordt muzikaal ondersteund door de legendarische band ‘The Specs’. Het beloofd een magische avond te worden en zoals het bij een huiskamer hoort is iedereen welkom. De eerste drankjes worden door UDI'19/CSU aangeboden.  

Dus pak je fiets en kom op vrijdagavond 1 juli vanaf 19.00 uur naar de kantine van UDI’19/CSU voor een swingend feest!

Afscheid Wilma als kantinebeheerder en start Sylvia Vogels

Deel dit artikel

Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.