Hattrick Roald van Hout brengt UDI’19 in volgende bekerronde, UDI wint van FC Schadewijk (5-0)

UDI-1

UDI’19/CSU is eenvoudig doorgedrongen tot de volgende ronde van de KNVB-districtsbeker. FC Schadewijk werd met 5-0 geklopt. Roald van Hout was de grote man bij UDI.

(Bron:Dtv Uden)

UDI'19 wist van tevoren dat FC Schadewijk gevaarlijk kon zijn. In 2018 gingen de Ossenaren na strafschoppen met de winst aan de haal. Toch bleef een verrassing woensdagavond uit. Binnen twintig minuten stond het namelijk al 2-0 voor de Udenaren. Roald van Hout maakte na drie minuten de openingsgoal. Jaouad Chraou was verantwoordelijk voor de tweede treffer namens de tricolores. Eindelijk was het 3-0 bij rust omdat Van Hout zijn tweede doelpunt van de avond maakte.

Na rust veranderde er weinig. FC Schadewijk kwam er maar moeilijk uit. Lars van Geelkerken zette de 4-0 op het scorebord. Voor Van Hout kon de avond waarschijnlijk niet meer stuk. Vlak voor het einde van de wedstrijd maakte hij zijn derde treffer en daarmee een hattrick 5-0.