ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen

In memoriam: Piet Jurjus

Algemeen

Op 2e Kerstdag is vrij plotseling Piet Jurjus overleden aan de gevolgen van Corona. Hij mocht 83 jaar oud worden. Piet was bijna 40 jaar actief binnen UDI’19. Hij begon als leider bij de F-pupillen en was daar zo’n 10 jaar lang in zijn element. De jaarlijkse weekendkampen voor deze allerjongste voetballertjes waren altijd hoogtepunten voor Piet.

In 1993 kwam Piet terecht in de UDI-drukkerij. Samen met de onlangs overleden Ad Tiebosch verzorgde hij zo’n 25 jaar lang onze clubbladen, toernooiboekjes, affiches en nog veel meer drukwerk. In 2013 werd Piet daarvoor benoemd tot Lid Van Verdienste.

De laatste jaren verrichtte Piet wekelijks hand –en spandiensten in ons clubhuis. In zijn vrije tijd genoot Piet van de natuur tijdens de vele wandelingen, die hij ondernam. Hij was tot enkele jaren terug zelfs een vaste deelnemer aan de Nijmeegse Vierdaagse. Helaas hebben zijn vrouw Joke, zijn kinderen en kleinkinderen nu afscheid moeten nemen van deze, voor hen, zo bijzondere man. En UDI…..UDI is weer een supervrijwilliger armer. 

“Piet Jurjus, dank voor alles wat je voor onze vereniging hebt betekend; Rust zacht !”

Bestuur UDI’19/CSU

Het afscheid van Piet vindt plaats in besloten kring op dinsdag 4 januari a.s.

Deel dit artikel

Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.