ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen

Kom in de UDI’19-kleuren en schreeuw ons team zondag naar de derde divisie

UDI-1

UDI’19/CSU speelt zondag de allesbeslissende wedstrijd voor promotie naar de derde divisie. 

UDI-1 kan de steun goed gebruiken en daarom roepen wij iedereen op om zondag in de kleuren van UDI’19 naar de wedstrijd te komen. Dus trek je sjaal uit de kast, doe je UDI’19-shirt aan en schreeuw ons team naar de derde divisie.

Nog negentig minuten is UDI’19/CSU verwijderd van de Derde Divisie. Wat zijn de kansen voor de “tricolores” ? Als er met een doelpunt verschil wordt gewonnen kom t er een verlenging, is het verschil in doelpunten meer dan één in het voordeel van UDI dan hebben ze promotie afgedwongen naar de Derde Divisie.

Jij komt zondag toch ook kijken naar de wedstrijd van de waarheid tussen UDI’19/CSU en Orion? De 12e man is voor UDI’19/CSU erg belangrijk en maken het verschil. Kom daarom samen met een vriend, vriendin, broer, zus, oom, tante, opa, oma of neem je ouders mee.

Ook de jeugd is belangrijk om het team aan te moedigen Geef je gezicht een make-over, bijvoorbeeld schmink de drie kleur van de Nederlandse vlag op je gelaat, trek een rood-wit-blauw shirt aan, draag een UDI’19 sjaal of pet, neem toeters, bellen, spandoeken of een UDI-vlag mee en kom kijken naar de wedstrijd tegen Orion wie er promoveert naar de Derde Divisie.

Gratis entree voor UDI-leden, voor niet-leden € 5.00 per persoon.

Supporters laat je vooral horen !!!

Er wordt veel publiek verwacht, indien mogelijk kom te voet of per fiets!!!

Laatste officiele wedstrijden tegen elkaar

Deel dit artikel

Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.