ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen
UDI19
CSU

Nancy de Blaauw nieuwe penningmeester UDI'19/CSU

Algemeen

Tijdens de Algemene Ledenvergadering is Nancy de Blaauw gekozen tot penningmeester van onze mooie vereniging. We feliciteren Nancy en wensen haar veel succes toe!

Een ander onderdeel van deze exta ALV was de ontwerpwedstrijd voor het tenue van UDI'19 CSU. Tijdens de vergadering maakte Remco Lips de uitkomt van de stemming over de ontwerpen van de tenues bekend.

Allereerst zijn we zeer verheugd met het feit dat 30% van onze leden hun stem heeft laten horen, dat toont een hoge mate van betrokkenheid van onze leden bij de vereniging.

Van de 513 geldige stemmen is tenue 1 met 125 stemmen het meest gekozen! Op plek 2 is met 124 stemmen tenue 2, het huidige tenue, gekozen en op plek 3 met 123 stemmen, tenue 5, het "jubileum-tenue. Een ongekend spannende uitslag waaruit blijkt dat elke stem telt.

Om het huidig tenue te kunnen wijzigen en te mogen voetballen in het nieuwe tenue is een aanpassing van ons huishoudelijk reglement noodzakelijk. Voor het kunnen doorvoeren van deze aanpassing (het niet doorlopen van de strepen over de mouwen) zal een extra Algemene Ledenvergadering moeten worden gehouden waarin stemming zal moeten uitwijzen of de leden nog steeds vinden dat dit doorgang moet vinden.

Nancy de Blaauw nieuwe penningmeester UDI'19/CSU
Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.