ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen2

In het nieuws en op de velden signaleren we nog veel te veel onsportief en respectloos gedrag. Als vereniging nemen we hier afstand van en willen we juist het positieve gedrag belonen. Als Commissie Sportiviteit & Respect willen we dit promoten door een team per maand in de spotlights te zetten.

Dit houdt voor ons in dat we per maand een team selecteren en deze tijdens de training klein huldigen. Bij deze huldiging wordt het team uitgenodigd voor een VIP wedstrijd van het eerste elftal UDI’19. En zijn er nog een paar verrassingen die we nog even geheim houden! Daarnaast zal het team van de maand worden gepresenteerd op de UDI’19 site en op ClubTV.

Als Commissie Sportiviteit & Respect zien we niet alles op en rond de velden. Daarom is jullie hulp noodzakelijk! Wij (het team S&R) zijn bij vele thuiswedstrijden aanwezig en houden onze oren goed open. Maar elke ondersteuning om maandelijks de juiste keuze te kunnen maken is zeer welkom. 

Een email met een korte motivatie aan sportiviteitenrespect@udi19.nl is voldoende.

De motivatie dient betrekking te hebben op allerlei vormen van sportief en respectvol gedrag. Te denken aan: het opruimen van gebruikte middelen en/of kleedkamers, de onderlinge saamhorigheid, betrokkenheid van de ouders, gezelligheid na de wedstrijd of training, een hoge opkomst tijdens wedstrijd en/of training, taalgebruik enzovoorts…

Wij wensen iedereen een Sportief en Respectvol seizoen. 

En hopen jullie te ontmoeten bij de uitreiking van het team van de maand. 

Commissie sportiviteit en respect! 

Deel dit artikel

Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.