ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen
UDI19
CSU

PEKA Kroef Trofee in Odiliapeel: Gemert - UDI'19

Senioren - UDI-1

Op sportpark De Smelen spelen UDI’19/CSU en vv Gemert op zaterdag 7 augustus haar traditionele oefenwedstrijd om de PEKA Kroef Trofee. Aanvang 17.00 uur.

Door: Fons Boekelder

Bloedheet

Het was bloedheet zaterdagmiddag 8 augustus 2020 op Sportpark de Smelen in Odiliapeel waar bij een temperatuur van 37 graden de wedstrijd om de PEKA Kroef Trofee tussen UDI’19/CSU en vv Gemert werd gespeeld. Na de reguliere speeltijd was er een eindstand van 2-2 bereikt en moesten strafschoppen een beslissing brengen en daar was vv Gemert net iets beter in dan UDI’19/CSU (4-5).

UDI’19/CSU

Zaterdag a.s. staat deze wedstrijd opnieuw op het programma. De Udenaren kwamen zaterdag j.l. voor het eerst ter voorbereiding op het nieuwe seizoen en met slechts drie trainingen in de benen tegen Blauw Geel ’38 binnen de lijnen om de Rabo-Cup en werd er nipt met 2-1 verloren. Daarbij miste trainer Lodewijk de Kruif acht selectiespelers wegens vakantie. Deze week zal het grootste deel weer aansluiten om de trainingen te hervatten en zit hij weer wat ruimer in zijn spelersgroep. Voor de technische staf is dat een mooi gelegenheid om de nieuwe spelers en oud gedienden bij ons vlaggenschip in actie te zien.

PEKA Kroef Trofee in Odiliapeel: Gemert - UDI'19

Valse start

Joris Janssen kende een valse start bij vv Gemert. Hij heeft de kruisband van zijn rechterknie gescheurd en moet een knieoperatie ondergaan. Na de ingreep is de oud-speler van De Treffers en OJC Rosmalen tussen de negen en twaalf maanden uit de roulatie.

vv Gemert

Voor vv Gemert wordt dit alweer haar 5e oefenwedstrijd in het nog prille seizoen. Gemert opende de oefencampagne thuis tegen BVO Helmond Sport en eindigden in een 2-2 gelijkspel. Nivo Sparta uit Zaltbommel had het tegen de Derde Divisionist niet makkelijk en moest met een 5-1 nederlaag het onderspit delven. Vervolgens speelde de ploeg van trainer Reinald Boeren tegen twee clubs uit de tweede Divisie. Tegen Kozakken Boys werd nipt in Werkendam met 2-1 verloren. Ook in Veenendaal werd er tegen GVV niet gewonnen en moesten beiden ploegen genoegen nemen met een 3-3 gelijkspel.

De wedstrijd staat onder leiding van Dhr. Roy Witlox uit Berlicum.

Selectie UDI’19/CSU

Metin Alkir, Teun Bloem , Stijn van den Broek, Jaouad Chraou, Simon Cuppen, Lars van Geelkerken, Roald van Hout, Dennis Janssen, Tufan Koca, Noud Kraan, Wietse van Lankveld, Thijs van der Linden, Raoul Oomen, Jeroen van Schoonhoven, Dick Smits, Willem Tieben, Gijs Toonen, Sem Verhoeven, Ralph Vos, Noah Werner, Ahmed Abdirizak.

Selectie vv Gemert

Stijn Goossens, Romeo Okonkwo, Stefan Tielemans, Kees Brugmans, Bram Jacobs, Cas Jansen, Joris Janssen (gebl.) Erwin van den Broek, Erik van Loon, Joop Daniels, Willem de Dekker, Joost Habraken, Gregory Lammers, Luc Lentjes, Jens Leyten, Chafik Mezziani, Jorg van Zutphen, Hazem Ben Rouba, Jorzolino Falkenstein, Ralf Kemper, Jeremy Raaijmakers.

Laatste officiele wedstrijden tegen elkaar

Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.