ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen
UDI19
CSU

PSV stadiontour en museum woensdag 23 maart

• Algemeen

In Uden is gevestigd de Stichting Goeie Reis! Zij organiseert al 5 jaar lang dagtrips en korte vakanties voor ouderen uit Uden en omgeving. Bent u slecht ter been of zit u in een rolstoel, dan is dat geen belemmering om deel te nemen aan een activiteit. U wordt thuis opgehaald en daar natuurlijk ook weer teruggebracht. Tijdens elke activiteit is een verpleegkundige aanwezig.                                                                                                                 

Nu staat er binnenkort een uitstapje gepland naar PSV. Er zijn beslist enkele oudere UDI-leden, die wel eens een dagje willen rondkijken in de keuken van deze Brabantse topclub.

De dag start, indien mogelijk, met het bijwonen van een training van de PSV-selectie op D’n Herdgang. Daar gebruiken we ook de lunch. Daarna krijgt u een rondleiding door het PSV-stadion. U bezoekt het veld, de spelerstunnel, de kleedkamers en komt op bijzondere plaatsen, zoals het perscentrum, de bestuursloge en de sponsorruimtes. Een gids vertelt leuke anekdotes en wetenswaardigheden over de club. Na de rondleiding bezoeken we het PSV-museum.

De prijs voor deze dag bedraagt 97 euro p.p. Dit is inclusief vervoer van en naar huis, koffie/gebak, een lunch, de rondleiding en de entree van het museum.

Eventueel bij te boeken ter afsluiting een 2-gangendiner voor 30 euro p.p.. De inzet van een rolstoelbus is mogelijk voor 20 euro p.p.

Interesse of behoefte aan meer info?                                                                             
Neem dan contact op met Teddy Thenu, tel. 06-30444004

 

Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.