ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen
UDI19
CSU

Roald van Hout bezorgt met hattrick zege op Longa’30

Algemeen - UDI-1

UDI’19/CSU is dankzij een reguliere overwinning op Longa’30 opgeklommen naar een gedeelde tweede plaats in de Hoofdklasse B. 

Roald van Hout bezorgt met hattrick zege op Longa’30

(Foto's: UDI'19 Bron: Kliknieuws)

UDI’19 was met een uitstekend gevoel de winterstop ingegaan met een overwinning op Halsteren en een gelijkspel bij koploper Baronie. Het was zodoende afwachten of de Udenaren bijna drie maanden later nog steeds de ploeg-in-vorm zouden zijn? Het antwoord daarop was ja, al kende UDI op het bijveld (kunstgras) aanvankelijk wat moeite met Longa’30. Metin Alkir begon (als vervanger van de naar België vertrokken Jaouad Chraou) vanmiddag in de spits naast Jeroen van Schoonhoven. Gijs Toonen verving Alkir kort na de thee.

Hattrick Roals van Hout
De ban werd gebroken door een penalty. Roald van Hout zette zich achter de de bal en mikte raakt. Nog voor rust verdubbelde hij de score voor UDI, dat direct na de thee Longa zag terugkomen via een toevalstreffer. Een vrije trap werd door meerdere spelers gemist en verdween via een Udenaar in het eigen doel.
Het gaf Longa moraal, maar UDI hield redelijk gemakkelijk stand. Zoals zo vaak dit seizoen sloeg UDI toe op het moment dat de tegenstander aanvallender ging spelen en noodgedwongen ruimte moest laten. Van Hout maakte de 3-1.

Gedeeld tweede
Door de zege (en het schrappen van alle wedstrijden die de concurrentie heeft gespeeld/gewonnen tegen het uit de competitie gestapte EHC) staat UDI’19 nu op een gedeelde tweede plaats in de Hoofdklasse B. Op zondag 6 maart speelt UDI’19 op eigen veld de topper tegen OJC Rosmalen.

Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.