ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen

Vrijwilliger van het jaar 2022: André van der Burgt

Algemeen

Al heel wat jaren gelden is door UDI’19 de verkiezing ‘Vrijwilliger van het jaar’ geïntroduceerd. Het is inmiddels een niet meer weg te denken traditie. Een mooi initiatief om duidelijk te maken dat het werk van de vrijwilliger gewaardeerd wordt. Er zijn nogal wat vrijwilligers die zich op welke wijze dan ook inzetten voor UDI’19. Natuurlijk komt elke vrijwilliger in aanmerking voor deze titel. Maar wie mag zich symbolisch voor iedere vrijwilliger een jaar lang ‘Vrijwilliger van het jaar’ noemen?

Vrijwilliger van het jaar 2022: André van der Burgt

Voor het jaar 2022 heeft het bestuur uit alle vrijwilligers André van der Burgt gekozen  tot ‘vrijwilliger van het jaar’. Al jarenlang zorgt André ervoor dat op zaterdag en op zondag het wedstrijdsecretariaat bezet wordt. Hij zoekt mensen die hem daarbij helpen, stelt hiervoor een rooster op en is vaak zelf aanwezig om hulp te bieden. Mocht er onverhoopt niemand kunnen dan is André bereid om in te springen en de honneurs waar te nemen. Het is in al die jaren nooit voorgekomen dat tijdens competitie- en/of bekerwedstrijden niemand aanwezig was in het wedstrijdsecretariaat.

Daarnaast maakt André deel uit van de onderhoudsploeg. De belijning van de velden behoort vaak tot een van zijn taken.

Bovendien maakt André voor de bezetting van het zaalvoetbal, dat de KNVB in de winterstop organiseert de nodige schema’s.

Genoeg redenen om André in het zonnetje te zetten.

De voorzitter maakte op de medewerkersavond bekend dat André van der Burgt verkozen is tot ‘Vrijwilliger van het jaar’.  

Vrijwilliger van het jaar 2022: André van der Burgt

Deel dit artikel

Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.