ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen1
UDI19
CSU

Fantastische dag en avond in het teken van het 50-jarige jubileum van het vrouwen- en meisjesvoetbal bij UDI'19!

- Vrouwen

En dan is het eindelijk zover: dé feestdag, een dag volop zon en gezelligheid! Een verslag en natuurlijk de foto's.

Fantastische dag en avond in het teken van het 50-jarige jubileum van het vrouwen- en meisjesvoetbal bij UDI'19!

MO17 drieluik

Speciaal voor deze dag hebben we een gelegenheids MO17 team geformeerd, met meiden die tussen de jongens voetballen, en speelde UDI'19 een leuke wedstrijd tegen OJC Rosmalen MO17. Ook het MO17 team van De Baronie was naar Uden gekomen. Er werden leuke, sportieve en fanatieke wedstrijden gespeeld en we mogen trots zijn op onze meiden! Ondanks het feit dat ze nog niet eerder samen gespeeld hebben, konden ze elkaar goed vinden in het veld en werden beide partijen met de winst afgesloten! 

OJC Rosmalen en De Baronie, bedankt voor jullie deelname!

Fantastische dag en avond in het teken van het 50-jarige jubileum van het vrouwen- en meisjesvoetbal bij UDI'19!

Onderling toernooi MO17, MO20, VR1, VR2 en VR30+

Tegelijkertijd werd op veld 6 een onderling 7x7 toernooi gespeeld. De aangemelde deelneemsters waren verdeeld in 4 gemixte teams en na een paar leuke partijtjes werd de finale beslist door Team A, die er met de winst van door ging!

Gauw douchen en op naar de BBQ op ons terras waar we hebben genoten van de heerlijke eigen gemaakte salades, broodjes hamburgers en sateetjes compleet verzorgd door onze eigen Ria Ceelen, Willy Ceelen en Willy de Man. Extra feestelijk omdat we van SCU ook nog eens 200 consumpties gekregen hebben ter ere van ons jubileum, super bedankt allemaal!

Feestavond

Dan gauw opruimen en op naar het echte feest. De DJ begint met een leuk muziekje en de stemming komt er al een beetje in. Iedere bezoeker heeft van UDI'19 2 consumpties en een glaasje champagne gekregen bij binnenkomst. 

Natuurlijk hoort bij een jubileum een aantal officiële momenten.
Wim Scheen, de voorzitter, opent de avond met een terugblik op het vrouwenvoetbal en de tentoonstelling. Wethouder Harold van de Broek vult aan en overhandigt ook nog eens een mooi bedrag voor de club. En dan de verrassing: Wim mag ook iemand speciaals naar voren roepen om te huldigen als Lid van Verdienste: Ria Ceelen! Iedereen juicht en applaudisseert: dik verdiend Ria! Na de uitreiking van de oorkonde, het speldje en de bloemen, was het de beurt aan de jongsten van de vereniging. De meiden hebben zich afgelopen weken kunnen aanmelden om kans te maken op een gesigneerd shirt van Romee Leuchter, gesponsord door Peter Verhoeven van Reddy Keukens. De meiden worden naar voren geroepen en krijgen eerst nog een andere verrassing: ze mogen allemaal na de zomervakantie een speciale training volgen waar Romee bij aanwezig zal zijn! Dan de loting voor het shirt: gespannen gezichten.... Britt Keuvelaar is de winnares! 

Als afsluiting wordt het VR1 team nog even in het zonnetje gezet. Wim benoemt hun knappe prestatie met promotie naar de Hoofdklasse en vertelt dat een mooie foto in het Clubhuis opgehangen zal worden en iedere speelster deze foto volgende week, na de wedstrijd tegen Jong PSV Vrouwen, uitgereikt krijgt. Voordat het feest dan echt begint, wil Yentl nog even het woord: de dames zetten ter plekke hun meest trouwe supporter Peter van de Burgt in het zonnetje en geven hem een promotie shirt. Peter is er erg blij mee. De champagne knalt, de muziek gaat aan en er werd flink gefeest de hele avond! 

Bedankt allemaal voor het mogelijk maken van deze mooie dag en avond! Deelneemsters, organisatie en vrijwilligers, horeca, DJ, we hebben er met z'n allen een topdag van gemaakt!

Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.