ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen1
UDI19
CSU

Het Businessclub–event was weer TOP!

- Sponsoring

Woensdag 14 juni 2023 was het zover, Businessclub UDI’19 beleefde een schitterende middag/avond. Op het programma stond een wedstrijdbezoek in de Rotterdamse Kuip tussen Nederland en Kroatië voor de Nations League.

Door: Fons Boekelder

In de middag rond de klok van half drie verzamelden zich een kleine zestig ondernemers, in vele gevallen met partner of introducees in de kantine van UDI’19/CSU. Na ontvangst met een kopje koffie of een andere versnapering nam de kersvers penningmeester Mark van de Meulenhof het woord. Na eerst zijn voetbalcarrière uiteen gezet te hebben wat hem een luid applaus opleverde schakelde hij als penningmeester direct over op de situatie binnen de club. Kort samengevat, de vereniging UDI’19/CSU is kerngezond, al zijn nieuwe leden bij de Businessclub UDI’19 altijd van harte welkom.

Het Businessclub–event was weer TOP!

Rond 15:30 uur kwam de bus voorrijden die de groep gehinderd door files naar de plaats van bestemming bracht. Met vertraging arriveerde het gezelschap bij restaurant Zalmhuis in Capelle aan de IJssel. Voorafgaand aan het diner werden contacten, ideeën etc. uitgewisseld. Het diner liet zich bij iedereen goed smaken, daarna werd er vertrokken per watertaxie om de oversteek van de Nieuwe Maas te maken om zo vlakbij De Kuip te arriveren om de wedstrijd te volgen. Het verloop van de wedstrijd hoeft verders geen uitleg te hebben omdat dat bij iedereen wel bekend is. Rond middennacht vertrok de bus weer terug naar Uden. Daar arriveerde het gezelschap om 01:30 uur bij de parking van UDI’19/CSU.

 

Het Businessclub–event was weer TOP!

Ondanks de nederlaag en het mislopen van de finale kwam aan dit zeer geslaagde Businessclub-event een einde. UDI’19/CSU en in het algemeen de Sponsorcommissie en penningmeester Mark van de Meulenhof langs deze weg alle Businessclubleden hartelijk danken voor hun support en aanwezigheid.

Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.