Jubileumwedstrijd UDI'19 VR1 tegen Jong PSV Vrouwen

- Vrouwen

Zondag 2 juli was het zover: onze eigen vrouwen speelden tegen de dames van Jong PSV!  Het was heerlijk voetbalweer!

Onder leiding van ons arbitraal trio Bas Hendriks, Jordy Zwinkels en Ferry van Eenbergen liepen de dames van UDI'19 en Jong PSV naar veld 1. Ook UDI'19 speelsters Mayella, Lot en Danou mochten mee het veld oplopen. Voorzitter Wim Scheen nam nog even het woord en reikte de dames van UDI'19 de beloofde foto's uit. Jong PSV feliciteerde de dames van UDI'19 met het jubileum met een prachtige bos bloemen én een gesigneerd wedstrijdshirt! Bedankt team en begeleiding van Jong PSV Vrouwen

Rondom het veld stonden veel supporters om de dames aan te moedigen, waaronder natuurlijk ook Peter van de Burgt, die vorige week op de feestavond nog benoemd was als meest trouwe supporter.

In het begin gingen de dames goed van start en werd er fanatiek ingezet. Een paar kansen van Jong PSV werden afgewend, maar uiteindelijk viel het eerste doelpunt tegen.

Onder andere oud UDI'19 speelster Ranneke maakte het onze verdediging moeilijk. Uit een vrije trap wist UDI'19 te scoren en gingen de speelsters met 1-3 de rust in.

In de 2e helft werd er fel gestreden om de bal en moest scheidsrechter Bas Hendriks een paar keren ingrijpen. PSV wist zichzelf te belonen met 1-5. Mooi om te zien dat ook Joy Takken uit de JO15-1 van UDI'19 haar debuut maakte bij PSV deze zondag. Onder luid applaus kreeg Marit Blom vlak voor het einde een publiekswissel omdat ze haar laatste wedstrijd voor UDI'19 VR1 speelde.

Na de wedstrijd werd er nog even bijgepraat op het veld en gingen alle speelsters huiswaarts. Voor Lot, Danou en Mayella hadden we nog een verrassing: zij kregen een frietje, snack en wat ranja en...... het gesigneerde wedstrijdshirt van Jong PSV werd verloot: Lot ging er met de winst van door!

Bedankt allemaal, medewerkers, speelsters, vrijwilligers, supporters voor jullie bijdrage aan ons jubileumjaar, dat we nog maar vele jaren van het meiden- en vrouwenvoetbal mogen genieten bij UDI'19!