ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen
UDI19
CSU

Nieuwe aanwinsten voor UDI’19/CSU

UDI-1

Achter de schermen is de Technische Commissie de laatste maanden druk bezig geweest om de selectie voor volgend seizoen vorm te geven. We zijn blij mede te delen dat we ons versterkt hebben met ervaren en talentvolle spelers Joep Engelen, Jari van Ginkel, Sam van Veldhoven en Vince Duits.

Nieuwe aanwinsten voor UDI’19/CSU

Joep Engelen

De 24-jarige verdediger /middenvelder afkomstig uit Nijmegen komt over van OSS’20. Joep heeft de jeugdopleiding van NEC doorlopen en op 19-jarige leeftijd de overstap gemaakt naar OSS’20. Bij OSS’20 is hij de laatste jaren uitgegroeid tot een van de sterkhouders en aanvoerder.

Jari van Ginkel

De 26-jarige verdediger afkomstig uit Nijmegen komt over van OSS’20. Jari speelde voordat hij op 23-jarige leeftijd de overstap maakte naar OSS’20 bij Alverna. Bij OSS’20 is hij een vaste waarde in de verdediging en heeft hij zich ontwikkeld tot een van de betere verdedigers in de 3de divisie.


Nieuwe aanwinsten voor UDI’19/CSU

Sam van Veldhoven

De 22- jarige linksbenige verdediger/middenvelder afkomstig uit Heesch komt over van TOP. Sam heeft de jeugdopleidingen van Berghem Sport, Willem II/RKC en FC den Bosch doorlopen waarna hij naar TOP is gegaan. Bij TOP heeft hij de laatste jaren indruk gemaakt en zich ontwikkelt als een veelzijdige voetballer welke op verschillende posities inzetbaar is.


Vince Duits

Vince Duits

De 21-jarige aanvaller afkomstig uit Heesch komt over van Blauw Geel’38. Vince heeft de jeugdopleiding van NEC doorlopen en 2 seizoenen geleden de overstap gemaakt naar Blauw Geel’38. De makkelijk scorende jonge aanvaller kan op verschillende posities in de voorhoede uit de voeten.


Alwies Hendriks

Alwies Hendriks

Naast deze versterkingen in de selectie zijn er ook wijzigingen in de technische staf van volgend jaar. Alwies Hendriks wordt onze nieuwe keeperstrainer.

De 50-jarige keeperstrainer uit Nijmegen zal volgend seizoen aansluiten als keeperstrainer bij de technische staf. Alwies heeft een verleden als keeper bij SV Orion, SC Bemmel, AWC en Quiick 1888. Als keeperstrainer is Alwies nu werkzaam bij Blauw Geel’38 en in het verleden gewerkt bij diverse selecties en jeugdselecties van o.a. Quick 1888 en SC Woezik. Ook geeft Alwies clinics bij de Feyenoord Academie en geeft hij trainingen aan keepers die zichzelf willen verbeteren.


Verlaten of stoppen

De volgende spelers UDI’19 verlaten aan het einde van dit seizoen: Willem Tieben, Jeroen van Schoonhoven, Sem Verhoeven, Wietse van Lankveld, Alexander Lejic, Dennis Jansen, Wibe van Rooij en Tim Rerimassie.

Roald van Hout en Lars van Geelkerken hebben aangegeven dat ze stoppen. In een komend interview met Roald en Lars zullen we hierop terugkomen. Keeperstrainer Rudy Geurts zal UDI’19 na een prima samenwerking gaan verlaten. Aan het einde van dit seizoen zullen we op een passende manier hun bedanken voor hun inzet en betrokkenheid bij UDI’19.

Momenteel lopen er nog een aantal gesprekken met spelers om de selectie voor volgend seizoen compleet te maken. We zullen jullie informeren als er nieuwe ontwikkelingen zijn.

Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.