ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen

Pupillentrainer cursus: Nieuwe trainers opgeleid

Jeugd

De jeugdopleiding van UDI’19/CSU staat goed aangeschreven en daar zijn we heel blij mee. Opnieuw hebben we weer een arsenaal aan trainers toegevoegd. De volgende jeugdtrainers Jesper van Loenen, Mark Verkuijlen, Nicole Theunisz, Pedro Gruitrooij, Sebastiaan Toet, Stefan van Hoeij, Arno van Heck, Chantal van Gestel, Danny Mol, Jeroen van de Berg en Joost van Lankvelt hebben met goed gevolg de Pupillentrainer cursus afgerond. 

Pupillentrainer cursus: Nieuwe trainers opgeleid

De afgelopen drie maanden zijn er een achttal bijeenkomsten geweest. De docenten, Marc van de Ven met zijn assistent/collega Bram van de Vinne, hebben met veel enthousiasme en kundigheid, de cursisten laten ervaren wat training en leiding geven aan spelertjes van 8 tot 12 jaar is. Het is een cursus geweest waarin de cursisten veel met elkaar gewerkt hebben en daarbij aanwijzingen en tips van de docenten hebben mogen ontvangen. Het waren erg enthousiaste aankomende coaches waar UDI’19/CSU nu al trots op mag zijn.  

Deze cursus werd gehouden in een breder beeld dan dat van UDI’19/CSU. Ook De Rakt en Fc Uden waren vertegenwoordigt. Hieruit blijkt toch maar weer eens dat samenwerking tussen de verenigingen uit de gemeente Maashorst wenselijk kan zijn. Elkaar helpen en aanvullen kan iedere vereniging sterker maken. 

Na afloop van de laatste cursusavond zijn de certificaten aan alle geslaagden uitgereikt door cursusleider Marc van de Ven en Coördinator Jeugdopleiding UDI’19/CSU Harry Blokhuis.  

Na afloop hebben we met zijn allen in de kantine nog een consumptie genuttigd met dank aan Ben Vogels die de kantine nog voor ons open had gehouden. 

Pupillentrainer cursus: Nieuwe trainers opgeleid

Deel dit artikel

Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.