ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen
UDI19
CSU

UDI Dames 2 en 3 gestart met de voorbereiding van het seizoen

- Vrouwen

De start van het seizoen begon op zondag 21 augustus met een rustige training om weer in het ritme te komen. Na afloop had leider Hans Ceelen een heerlijke lunch klaar staan met vers fruit, stokbrood en een warm soeppie.

UDI Dames 2 en 3 gestart met de voorbereiding van het seizoen

De training van dinsdag was een teambuildingsavond waarbij alle aanwezige dames deelnamen aan de spooktocht van de Slabroekweek. Volledig gesminckt en verkleed gingen zij het bos in om de jonge jeugd de stuipen op het lijf te jagen.

UDI Dames 2 en 3 gestart met de voorbereiding van het seizoen

Donderdags was er al voldoende gespreksstof om met elkaar te bespreken, want komend seizoen gaan de Vrouwen 2, 3 en MO19 van vorig jaar twee nieuwe teams vormen. Daar is meer voor nodig dan lekker samen trainen, elkaar beter leren kennen en samen leuke andere dingen doen is ook belangrijk om hier twee teams van te maken.

Dinsdag 30 augustus stond er dan ook 19 vrouw op de training, die gemotiveerd, serieus en fel getraind hadden volgens trainer Kees Verkuijlen. Op naar een mooi seizoen.

Mochten er nog dames in Uden e.o. zijn die erover denken om weer te gaan voetballen ben je van harte welkom om een keer mee te trainen bij deze gezellige club meiden.

Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.