ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen
UDI19
CSU

UDI'19 en Gemert scoren niet (0-0)

- UDI-1

UDI’19/CSU heeft de tweede derby in een week tijd gelijkgespeeld. De Udenaren behaalden een bemoedigend gelijkspel bij Gemert: 0-0. 

(Foto's door Frans Brzoskowski)

Het blijft een probleem dit seizoen voor UDI’19: scoren. Alweer voor de derde keer in vijf wedstrijden - ditmaal op bezoek bij Gemert - kwamen de Udenaren niet tot scoren. Gelukkig betekende ‘de nul’ dit keer geen nederlaag voor de manschappen van trainer Lodewijk de Kruif, die tegen Gemert een gretig indruk maakten en bij vlagen ook gevaarlijk voor het doel wisten te komen. 

UDI'19 en Gemert scoren niet (0-0)

Na een weinig verheffende openingsfase nam Gemert uiteindelijk het initiatief, maar waren het de gasten die voor rust de beste kansen kregen. Jan van de Haterd had de 0-1 op zijn schoen, maar vond doelman Romeo Okonkwo. Jeroen van Schoonhoven kreeg een vrije kopkans, maar zijn inzet verdween over het doel. Jasper Waalkens testte met een schot van afstand de handschoenen van Ralph Vos.

In de tweede helft was Gemert scherper en moest UDI’19 achteruit. De gasten hadden daarbij mazzel dat Ralph Kemper de lat raakte en Ralph Vos goed kan pareren. Joey Verhoeven (van de lijn) en Waalkes (vanaf eigen helft) waren eveneens dicht bij de 1-0. Omdat die uitbleef, mocht UDI’19 blijven hopen op de eerste competitiewinst. Alleen Jan van de Haterd (over) was nog dichtbij een doelpunt in een wat tegenvallende derby.

Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.