UDI’19 redt op de valreep een punt bij Dongen (2-2)

UDI-1

Het leek zondag vooraf een makkie voor UDI’19, maar pas in de blessuretijd wist de ploeg een punt veilig te stellen in de uitwedstrijd tegen Dongen.

(foto vv Dongen)

UDI’19/CSU is het seizoen niet bepaald sterk begonnen maar tegenstander Dongen leek toch een te kloppen tegenstander. De ploeg had tot zondag namelijk alle wedstrijden verloren. Op slag van rust nam Dongen brutaal de leiding. Een corner van Thom Avontuur vloog zomaar binnen, zonder door iemand aangeraakt te worden. In de 63e minuut werd het nog erger voor UDI’19/CSU toen Bastmeijer de 2-0 binnenkopte.

De Udenaren moesten dus vol aan de bak om er toch nog iets van te maken. Twee minuten voor tijd werd het eindelijk 2-1 door Jeroen van Schoonhoven, vanuit een corner. In de blessuretijd dompelde Jeroen van Schoonhoven Dongen in rouw. Hij knalde op fraaie wijze van afstand ook de 2-2 binnen waardoor UDI’19/CSU toch nog een puntje mee naar huis mocht nemen.