UDI'19 verspeelt zege in slotfase van de wedstrijd tegen TOGB (2-2)

UDI-1

UDI '19/CSU heeft de eerste competitiewedstrijd van het nieuwe seizoen met 2-2 gelijkgespeeld tegen TOGB uit Berkel en Rodenrijs. Lange tijd leek het erop dat UDI de overwinning uit het vuur kon slepen, maar tien minuten voor tijd kwam TOGB toch op gelijke hoogte in Uden.

In een aantrekkelijke wedstrijd scoorde UDI de eerste treffer van de middag. Roald van Hout profiteerde van zwak spel in de defensie van TOGB. Even daarvoor had Van Hout ook al een kans op de openingstreffer, maar die ging er niet in. Tien minuten voor rust kwam TOGB uit Berkel en Rodenrijs uit het niets op gelijke hoogte, maar op slag van rust viel de derde treffer van de middag in het voordeel van UDI. Nieuweling Jan van de Haterd kopte via zijn achterhoofd de bal in het doel.

Van den Haterd dacht in de tweede helft de marge te verdubbelen, maar zijn kopbal werd geannuleerd, omdat er in de aanval daarvoor sprake was van buitenspel. Door de vermoeidheid in de Udense benen was UDI niet meer in staat om onder de druk van TOGB uit te komen. Tien minuten voor tijd viel uiteindelijk de gelijkmaker en het bleef bij 2-2 in Uden. UDI '19 speelt komend weekend uit tegen VVSB, dat met 1-1 gelijkspeelde tegen HV & CV Quick.