ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen
UDI19
CSU

Wil je iets betekenen voor de club, word dan vrijwilliger!

Algemeen

De voetbalclub UDI'19 mag trots zijn op de vele vrijwilligers die de club al meer dan 100 jaar op de been houdt. UDI'19 is echter méér dan een voetbalclub. Voor veel leden is Parkzicht de plek waar zij opgroeiden, waar vriendschappen voor het leven ontstaan en waar invulling wordt gegeven aan het begrip "UDI'19 familie".

Zoals alle sportverenigingen draait ook UDI'19 nagenoeg volledig op de inzet van vrijwilligers, voetballers en niet-voetballers. De ene vrijwilliger besteedt meer tijd aan UDI'19 dan de andere. Iedere bijdrage, hoe klein ook, is belangrijk voor het voortbestaan van de vereniging. 

Willen we de continuïteit van de vereniging waarborgen, dan zijn er meer handjes nodig. Een alternatief is het inzetten van enkele betaalde krachten. Dit leidt echter wel tot een contributieverhoging. Het bestuur heeft dat scenario daarom als ongewenst bestempeld. 

Maar zoals bij veel andere sportverenigingen ervaart ook UDI'19 dat het steeds lastiger wordt om vrijwilligers te binden. Zij die verschillende taken en functies vervullen binnen de vereniging. Als gevolg van deze ontwikkeling komt er meer werk en druk te liggen op een steeds kleinere groep vrijwilligers.

Word vrijwilliger

UDI’19 maakt nog altijd een groei door. Maar wetende dat mensen steeds minder tijd hebben en we geen professionele krachten willen inhuren, zoeken we naar nieuwe vrijwilligers en commissieleden. 

Aan alle spelers, ouders en liefhebbers. Wil jij onze verenging, waar jezelf bent opgegroeid of waar je kinderen een groot deel van hun vrij tijd doorbrengen, helpen? Meld je dan aan als vrijwilliger bij ons UDI’19. Spreek me aan bij UDI of mail naar onderstaand adres.

Tini van Hek
vrijwilligerszaken@udi19.nl

Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.