ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen2
UDI19
CSU

Zonnig Summer Soccer Weekendkamp 2023

- Jeugd

Op 8 en 9 juli heeft de jeugd van UDI genoten van het Summer soccer weekendkamp. Op deze 36e editie van het voetbalkamp hebben de kinderen, naast voetbal, allerlei waterspellen en zomerspelen gespeeld. De zon scheen volop en de sfeer zat er goed in.

Zonnig Summer Soccer Weekendkamp 2023

J08 en J09

Op zaterdag 8 juli startten we om 10 uur met de J08 en J09. 95 Kinderen en hun begeleiders werden ontvangen op het UDI terrein. In de ochtend hebben de kinderen zich uit kunnen leven op het voetbalveld in een onderlinge competitie. Na de lunch werden er allerlei spelletjes gespeeld, genaamd de zomerspelen. Hierna konden de kinderen lekker vrij spelen op de luchtkussens of de buikschuifbaan. Ook de waterpistolen werden tevoorschijn gehaald. Er was ook een groot dartbord waar de kinderen voetballen op mochten schieten. In de pauzes werd door het horeca team gezorgd voor drinken, fruit, brood en wat lekkers. De kinderen waren enthousiast en volop bezig de gehele dag. Aan het eind stond hen nog een verrassing te wachten. Er was een gastoptreden van Airnesto. Hij liet zijn voetbal skills zien en een paar kinderen mochten ook hun skills tonen. Er werd met open mond naar gekeken.

De dag werd afgesloten met frietjes en een snack, waarna iedereen moe maar voldaan om 17.30 uur met een medaille naar huis ging.

J010 en J011

Om 19.00 uur stonden er 65 kinderen van de J010 en J011 klaar om aan hun kamp te beginnen. Er werd meteen gezocht naar een fijne plek in een van de tenten en het was een drukke bedoeling met het sjouwen van tassen en het opblazen van luchtbedden.

Toen iedereen geïnstalleerd was, konden we gaan genieten van het gastoptreden van Airnesto. Hij liet opnieuw zijn voetbal skills zien. Hierna volgde een clinic, waarin kinderen verschillende trucs aangeleerd kregen. Het avondspel was een dierengeluidenspel; een goed uithoudingsvermogen was hierbij van belang.

Na een korte nacht en een lekker ontbijt, werd er op zondagochtend een onderlinge competitie gespeeld op het voetbalveld. Hierna konden de kinderen lekker vrij spelen op de luchtkussens of de buikschuifbaan. De brandweer kwam met een grote sproeier om de kinderen nat te spuiten. Na een weekend met prachtig weer, erg warm zelfs op sommige momenten, gingen de kinderen moe maar voldaan met een medaille naar huis.

Bedankt

Dankzij de hulp van alle vrijwilligers van UDI’19 (organisatie, de technische ondersteuning, EHBO, horeca, materialen, team begeleiders en iedereen die zijn of haar steentje heeft bijgedragen) hebben we een mooi weekend kunnen volbrengen. Bedankt allemaal en hopelijk tot volgend jaar!

Ook willen wij supermarkt PLUS Uden Zuid bedanken voor het leveren van alle boodschappen en het sponsoren van al het fruit tijdens het Weekendkamp 2023. De kinderen en begeleiding heeft ervan genoten.

 

Mocht je het leuk vinden om het Weekendkamp mee te begeleiden en/of organiseren volgend jaar, laat het dan weten door te mailen naar weekendkamp@udi19.nl

Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.