ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen
UDI19
CSU

Aanmelden voor nieuwe JVTC-cursus januari 2024

- Jeugd

Ook dit seizoen biedt UDI’19/CSU weer een gratis trainerscursus aan voor alle trainers van de vereniging. Deze Jeugd Voetbal Trainer Coach (JVTC) cursus wordt gegeven in januari 2024 en is bedoeld voor de trainers van de JO8 t/m JO13-teams.

De focus ligt op het verantwoord omgaan met kinderen in hun voetballeerproces. De structuur van voetballen komt aan bod, evenals de drie werkgebieden van een trainer/coach: de teambegeleiding, de coaching tijdens wedstrijden en het maken van een training.

De 4 cursusavonden in januari zijn op maandagen vanaf ca. 18.15 uur tot ca. 21.15 uur op de volgende data:

  • maandag 15 januari
  • maandag 29 januari
  • maandag 19 februari
  • de datum voor de finaleavond wordt gepland tijdens de cursus, zodat iedereen aanwezig kan zijn.

De JVTC cursus bestaat uit praktijk en theorie. Tijdens het praktijkgedeelte gaan we aan de slag met een oefengroep en tijdens het theoriegedeelte is er voldoende ruimte voor eigen inbreng. Er zullen ook enkele huiswerk-opdrachten moeten worden uitgevoerd.

Bij goed resultaat volgt er een certificaat vanuit de KNVB. Je hebt dan een stevige basis te pakken om aan de slag te gaan als trainer. Docent van de cursus is Eric van Gogh, ook bekend van de voetbalschool in Uden.

UDI’19 wil graag verenigingsbreed opleiden en is dankbaar voor iedereen die in zichzelf wil investeren om onze jeugd nog beter te leren voetballen. 

Voor extra informatie en aanmelden voor de JVTC cursus kan je mailen naar opleidingen.jeugd@udi19.nl 

Ben er snel bij, er zijn nog enkele plekken beschikbaar!
 

Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.