ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen
UDI19
CSU

Benefietwedstrijd tussen oud UDI en Beter Bed geslaagd

• Algemeen - UDI-1

Afgelopen zaterdag stond er een bijzondere wedstrijd op het programma, waarin oud UDI'19 het opnamen tegen de jubilerende sponsor Beter Bed. Dit spektakel diende niet alleen voor de sportieve eer, maar ook om geld in te zamelen voor het Prinses Máxima Centrum.

Benefietwedstrijd tussen oud UDI en Beter Bed geslaagd

Onder leiding van voormalig elftalleider Fons Boekelder waren maar er 15 oud-spelers gemobiliseerd voor deze wedstrijd. Met namen als Paul Bardoel, Fred Smies, Maikel Drummen en Bjorn Suppers, om er slechts een paar te noemen, stond er een behoorlijk sterk team op het veld. Ook de onlangs gestopte Roald van Hout en Sam Wassenberg waren van de partij. Aan de zijde van Team Beter Bed, onder leiding van Marco van Hooft, mochten we voormalig UDI-1 aanvoerder Tufan Koca begroeten in de selectie.

Voorafgaand aan de wedstrijd feliciteerde voorzitter Wim Scheen Beter Bed van harte met hun 25-jarige sponsorjubileum. Vervolgens nam Director Strategic Business Development Perijn Hoefsloot het woord om de essentie van deze actie te benadrukken. Hij riep ook de circa 150 toeschouwers op om gul te doneren.

In een spannende wedstrijd met tal van kansen voor beide doelen klonk uiteindelijk het eindsignaal, met een score van 3-0 in het voordeel van oud UDI-1 op het scorebord.

Benefietwedstrijd tussen oud UDI en Beter Bed geslaagd

Naast de vele gulle donaties verkocht onze eigen SupportClub voetbal - UDI-attributen bij een kraampje rondom het speelveld. Het totaal opgehaalde bedrag van de verkoop werd uiteindelijk verdubbeld door de SCU, wat resulteerde in een indrukwekkende € 260.

Op het moment van schrijven is er zelfs al meer dan € 1700,- ingezameld tijdens deze benefietwedstrijd voor het Prinses Máxima Centrum. Een prestatie om trots op te zijn!

Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.