ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen
UDI19
CSU

Bert Dekkers: 70 jaar lid van UDI'19

• Algemeen

Afgelopen vrijdag werd Bert Dekkers gehuldigd voor zijn zeventigjarig lidmaatschap van onze vereniging. In aanwezigheid van zo'n tweehonderd belangstellenden werd hij die avond in het zonnetje gezet. Zeventig jaar lang lid blijven van een vereniging, dat is maar voor weinigen weggelegd. UDI’19 is daarom erg trots op Bert Dekkers, die de vereniging al zo lang trouw is gebleven.

Bert heeft tientallen jaren ontzettend veel betekend voor zijn club, UDI’19. Zo was hij jarenlang leider en trainer, toernooimedewerker en EHBO’er. Daarnaast vervulde Bert vele jaren lang de rol van secretaris binnen het jeugdbestuur en stond hij aan de wieg van het G-voetbal binnen onze vereniging. Hij beheerde ook heel nauwkeurig het UDI-archief. Het is natuurlijk niet vreemd dat Bert voor al die verdiensten al menig onderscheiding heeft mogen ontvangen, zoals "Udense sportvrijwilliger van het jaar" en de zilveren bondsspeld van de KNVB.

Ook is hij door UDI’19 benoemd tot "Lid van Verdienste", een titel die Bert meer dan wie ook heeft verdiend. De vereniging UDI’19 ging Bert echt ter harte. Hij betreurde het enorm dat hij zijn werkzaamheden binnen de vereniging moest beëindigen toen een beroerte dat verder onmogelijk maakte. Al vele jaren is Bert bewoner van Huize Sint Jan. Hij volgt alle berichtgevingen over UDI’19 via zijn computer nog op de voet. Bert heeft veel voor onze club betekend, en daarom is hij een jubilaris waar we enorm trots op mogen zijn.

We wensen Bert nog vele mooie jaren toe in Huize Sint Jan, waar hij door de verpleging op handen wordt gedragen en waar men op feestelijke wijze heeft stilgestaan bij het jubileum van Bert, getuige bovenstaande foto.

Bert Dekkers: 70 jaar lid van UDI'19
Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.