ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen
UDI19
CSU

Doe mee met het PANNA! Sterrenteam Voetbaldagen: Laatste kans!

- Jeugd

Tijdens onze PANNA! Sterrenteam voetbaldagen beleef jij een onvergetelijke voetbalervaring. Ervaar en leer wat er allemaal komt kijken bij het voetballen als een ster, ontvang vele extra's én maak daarnaast kans op een plek in één van onze PANNA! Sterrenteams!

Ben je gepassioneerd over voetbal en droom je ervan om als een ware ster op het veld te schitteren? De PANNA! Sterrenteam Voetbaldagen bieden jou de kans van je leven. Ontdek wat deze geweldige dagen te bieden hebben voor jongens en meisjes tussen 6 en 13 jaar oud, of je nu een veldspeler bent die doelpunten scoort of een keeper die reddingen maakt die de wereld verbazen.

Op donderdag 19 oktober 2023, tussen 9.30 en 12.30 uur, verandert UDI'19 in de ultieme voetbalspeeltuin waar je kunt leren, spelen en groeien als voetballer. Deelname kost slechts €34,95, en wat je ervoor terugkrijgt, is ongelooflijk:

  • Een onvergetelijke voetbalervaring
  • Een gratis compleet voetbaltenue
  • Een gratis goodiebag met PANNA! Magazine en agenda
  • De kans op een ticket voor de finaledag en een felbegeerde plek in één van de PANNA! Sterrenteams.

Aarzel niet en schrijf je nu in voor dit unieke evenement dat je voetbalpassie tot leven zal brengen. Kijk voor meer informatie op www.panna-sterrenteam.nl. Grijp deze kans en laat de ster in jou schitteren!

Inschrijven

Doe mee met het PANNA! Sterrenteam Voetbaldagen: Laatste kans!
Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.