ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen1
UDI19
CSU

G-voetbal en de club ontvangen mooie subsidie van Zwaluwen Jeugd Actie

- G-voetbal

De seizoensopening voor de G-voetballers was één groot feest. De spelers en ouders verzamelden zich in de bestuurskamer van UDI’19. Tijdens de koffie met heerlijke brownies van onze sponsor Brownies en Downies werden vakantieverhalen gedeeld. Daarna was het tijd voor het officiële gedeelte. Daarvoor was Ad van der Burgh van de Zwaluwen Jeugd Actie aanwezig. Hij overhandigde een mooie cheque van maar liefst €6.000,- aan UDI’19, waarvan €1.000,- voor de club bestemd was. Bestuurslid Tiny van Hek vertelde dat dat bedrag is gebruikt om nieuwe netten voor alle doelen te kopen, zodat alle UDI’19 voetballers dit seizoen weer prachtige doelpunten kunnen maken! Het overige bedrag is bestemd voor de G-afdeling.

G-voetbal en de club ontvangen mooie subsidie van Zwaluwen Jeugd Actie

Iedere G-voetballer ontving een prachtige nieuwe voetbaltas met het UDI’19 logo en natuurlijk ook het logo van de Zwaluwen Jeugd Actie. In vier tassen bleek nog iets bijzonders te zitten. Freek, een van onze trainers, haalde nieuwe gekleurde trainingspetjes uit een tas, zodat we bij de trainingen de oefeningen makkelijker kunnen uitleggen. Lotte, trainer/coach, haalde Blazerpods uit de tas! Een setje van 6 lampjes die je met een app kunt aansturen, waardoor je allerlei leuke trainingsoefeningen kunt doen. Ian, een G-voetballer, vond in de tas een voetbalbroek en voetbalsokken. Binnenkort ontvangen we voor elke G-voetballer een nieuwe voetbalbroek en voetbalsokken, zodat we met onze mooie UDI’19-Stulpke-shirts stralend op het veld staan. Dan was er nog één bijzondere tas over. Die mocht Lars openen. Het duurde even voordat iedereen besefte wat er in die tas zat. Op 13 oktober gaan de G-voetballers met de bus naar de Johan Cruijff Arena om de wedstrijd Nederland-Frankrijk te zien. Dat wordt natuurlijk één groot feest!

Natuurlijk werd Ad van de Zwaluwen Jeugd Actie uitbundig bedankt. Tiny zorgt ervoor dat de ingelijste cheque een mooi plekje krijgt. De middag werd natuurlijk afgesloten met een fijn partijtje voetbal. Een aantal voetballers speelden een onderlinge partij, en de jeugd G-voetballers speelden tegen een combinatie van Twente en UDI’19 VR30+.

Dit belooft nu al een prachtig seizoen te worden!"

Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.