ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen
UDI19
CSU

Geslaagd SCU Kerstzaalvoetbaltoernooi editie 2023!

Algemeen

Net na de feestdagen vond het SCU Kerstzaalvoetbaltoernooi weer plaats in de Stigt. Supporters Club UDI'19, hartelijk dank; er is weer heerlijk gevoetbald!

Zaterdag 30-12 startten de G-teams met een leuk onderling toernooi, waarna op maandag 2 januari in de vroege ochtend de O8/O9 hun opwachting maakten. Met mooie partijtjes en begeleiding van spelers van de O15, O19-2 en onze stagiaires was het een geslaagde ochtend! In de middag speelden de O15 hun wedstrijden en daarna de O14. Er werd flink gestreden en we hebben mooie wedstrijden gezien met scheidsrechters Ad Stuiver en Jan van Asseldonk.

Op naar de woensdag, waar de O10/O11 om 08.30 uur al hun eerste wedstrijden speelden. Ook deze ochtend werd lekker fanatiek gevoetbald! In de middag speelden de O12 en O13 hun wedstrijden en waren de scheidsrechters weer paraat. Ook deze dag hebben de spelers en de trainer van de JO19-2, samen met de stagiaire en wat ouders, voor de team- en spelbegeleiding gezorgd. Super!

Op donderdag was er ruimte voor de O17 en O19, en 's avonds voor de medewerkers: gelukkig hebben we nog 3 teams kunnen maken en heeft iedereen lekker kunnen voetballen. Een mooie afsluiting!

Organisatie, begeleiding, scheidsrechters en alle helpende handjes: ontzettend bedankt!
 

Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.