ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen
UDI19
CSU

Heb jij zin om op de vrijdagavond(en) lekker een potje te voetballen?

• Senioren - Veteranen

Op vrijdagavonden, van 19:00 tot 20:15 uur, spelen wij onderling bij UDI een partijtje op het kunstgras. Wij zijn een aantal fervente voetballiefhebbers in de leeftijd van 40+ die nog van geen ophouden willen weten. De oudste spelers zijn rond de 65 jaar en de jongste eind 40, begin 50, alhoewel er ook regelmatig wat jongere voetballers meespelen.

Net als onze haren wordt de spoeling de laatste jaren wel erg dun, en daarom zijn wij op zoek naar meer liefhebbers die graag nog één keer per week tegen een balletje willen trappen. Na een korte warming-up (inlopen en intrappen) spelen we onderling een partijtje voetbal. Het motto luidt: voetballen en laten voetballen, wat niet wegneemt dat men toch fanatiek voor de winst gaat.

Voor alle duidelijkheid, het is dus geen walking football.

Er is een groepsapp, zodat we per week weten wie er allemaal meedoet. Mocht er een vrijdag zijn dat er te weinig animo is, dan slaan we gewoon een weekje over. Iedere vrijdag opkomen draven is dus geen verplichting, maar misschien vind je het zo leuk (net als wij) dat je er wel regelmatig bent.

Mocht je twijfelen, kom dan gewoon, geheel vrijblijvend, een keertje (of een paar keer) meevoetballen, zodat je kunt ervaren of het wel of niet iets voor jou is. Je bent in ieder geval van harte welkom.

Wil je meer informatie, neem dan contact op met: Rob(bie) Hoefs 06 - 57 11 48 55

Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.