ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen
UDI19
CSU

In Memoriam: Henk Rovers

• Algemeen

Afgelopen zondag, 23 juli, is overleden ons lid en jarenlange sponsor Henk Rovers. Henk was al een tijd lang ziek en nu heeft hij eindelijk zijn welverdiende rust gevonden. Menigeen zal zich Henk herinneren als de nadrukkelijk aanwezige supporter langs de lijn als UDI 1 haar thuiswedstrijden speelde. Maar Henk had nog meer op met ons 2e team. Via zijn Bouwbedrijf Rovers sponsorde hij dat team maar liefst 14 jaar lang en daar is UDI’19/CSU hem nog steeds heel dankbaar voor. Als aannemer heeft Henk ook vele malen geholpen als er weer eens iets verbouwd diende te worden op onze accommodatie.

We wensen Henk’s vrouw Martha, zijn beide dochters met hun partners en de kleinkinderen veel sterkte toe in deze voor hen zo moeilijke dagen.

Afscheid

Henk is thuis (Prof. Pulsersstraat 63, Uden), waar woensdag van 17.00 tot 20.00 uur gelegenheid is om persoonlijk afscheid te nemen. De afscheidsbijeenkomst is vrijdag 28 juli om 12.30 uur bij “De 10 Geboden”, Markt 26 in Uden, waar u van harte welkom bent. In plaats van bloemen vindt het gezin een bijdrage voor de Wens Ambulance heel fijn. Hiervoor is een collectebus bij “De 10 Geboden” en eentje bij Henk thuis geplaatst

Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.