ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen
UDI19
CSU

In Memoriam: Ton van Vuuren

- Algemeen

Afgelopen dinsdag 16 april, is op 71-jarige leeftijd overleden Ton van Vuuren. Ton was 54 jaar lid van onze vereniging en heeft ontzettend veel betekend voor UDI’19. Jarenlang was hij wedstrijdsecretaris binnen onze jeugdafdeling. Je kon altijd bij Ton terecht met vragen over welk team dan ook. Hij was een soort encyclopedie voor de vereniging.

In 1994 werd Ton daarom benoemd tot Lid van Verdienste. Naast zijn werk voor UDI is Ton ook heel lang actief geweest voor de KNVB en dan speciaal voor het jeugdvoetbal in District Zuid 2. In 2022 werd Ton voor al zijn verdiensten, door toenmalig burgemeester Paul Rüpp, benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau.

Al geruime tijd kampte Ton met gezondheidsproblemen en had daarvoor veel verzorging nodig. Het laatste jaar ontving hij die in het Retraitehuis. UDI’19 had een speciaal plekje in Ton’s hart, hij volgde de ontwikkelingen van de vereniging op de voet en ook woonde hij nog regelmatig een thuiswedstrijd van ons eerste team bij.

We wensen Ton’s vrouw Jeanne en zijn beide zoons Jeroen en René veel sterkte toe en hopen dat zij de dood van deze, voor hen zo bijzondere, man een plekje kunnen geven.

De afscheidsviering voor Ton zal zijn op maandag 22 april a.s. om 14.00 uur in de Kruisherenkapel te Uden. Persoonlijk afscheid nemen van Ton is ook mogelijk en wel op vrijdag 19 april tussen 18.30 en 20.30 uur of op zaterdag 20 april tussen 14.00 en 16.00 uur.
Adres: Pastoor Spieringsstraat 36

Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.