ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen5
UDI19
CSU

JO12-3 = Team van het Kwartaal!

UDI-1 - Jeugd

Gelukkig konden we weer een Team van het half jaar verrassen. Voor aanvang van de training hebben Arjan, Geert en Marie-Louise de spelers van de JO 12-3 uitgelegd waarom juist zij de gelukkigen waren. Een positief initiatief van de Commissie Sportiviteit en Respect!

Commissielid Arjan, vertelde kort de spelers en aanwezige ouders, wie ze waren en wat de Commissie binnen de vereniging doet en waarom zij het team zijn die deze opsteker krijgt. Blij, verrast en nieuwsgierig luisterden ze naar de complimenten!
Wij van Sportiviteit en Respect vinden dat zij een positieve uitstraling geven zoals we dit graag zien bij UDI’19!

Dit gezellige en gemengde team met trainer Joris, Daveny en Debbie speelt vanaf dit seizoen in deze samenstelling. Verschillend van niveau maar een (h)echt en sportief team. Iedereen komt graag trainen. Alle spelers willen winnen, maar alleen op een sportieve manier en zonder overtredingen. Ook langs de lijn heeft dit team en begeleiding een positieve uitstraling. Het winnen is natuurlijk niet het belangrijkste en lukt ook niet elke wedstrijd.

De kinderen hebben vol trots een mooie medaille ontvangen en krijgen een VIP behandeling bij de wedstrijd van en met het eerste van UDI'19. Op 5 november worden ze in het zonnetje gezet! Ze doen mee met de warming-up, begeleiden zij UDI’19 het veld op en is er een foto moment met de spelers van UDI'19!

Van harte gefeliciteerd JO 12-3 met deze mooie titel en heel veel plezier! 

Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.