JO15-1 overtuigend naar promotie!

- Jeugd

Afgelopen zaterdag was het zover. UDI’19 JO15-1 had nog één punt nodig om promotie naar de 5e divisie veilig te stellen en daarmee de 1e plek in de competitie te claimen.

Na 9 overwinningen op rij leek de 10e zege een formaliteit te worden, zeker nadat het vroeg in de eerste helft al een 2-0 voorsprong te pakken had.

Dat kampioenswedstrijden vaak niet de mooiste zijn, werd ook vandaag bewezen. De aansluitingstreffer voor rust en de gelijkmaker direct na de aftrap deed het spel aan UDI-zijde geen goed. De 3-2 voor Venlosche Boys hing al een tijdje in de lucht en viel dan ook.

Maar zoals vaker dit seizoen bleek de JO15-1 over een flink portie karakter te beschikken. De 3-3 kwam op het scorebord en de JO15-1 behield zelfs de maximale score door ook nog een 3-4 te maken.

Weer 3 punten erbij en met 6 punten voorsprong met nog 1 wedstrijd te spelen niet meer te achterhalen door de concurrentie.

Een topprestatie van het elftal onder begeleiding van Jorg Verhoeven.

Spelers en begeleiding van harte gefeliciteerd en succes in Divisie 5.